Ev Dekorasyon Fikirleri

Pembe Koltuk Modelleri

2014′ ün en gözde dekorasyon renklerinden olan pembe renk, her odanın dekorasyonunda kullanılabilir. Aslında feminen bir renk olarak düşünen pembe renk, bu yıl bu algıyı biraz kırıp evlerimize daha fazla girecek.

Pembe koltuk modellerini incelediğimizde daha gösterişli, daha şirin, daha lüks bir görüntü ortaya çıkartıyor. Genel itibariyle beyaz, yeşil, altın sarısı ve siyah renkle kombine ediliyorlar.  Sizlere örnek olması ve fikir vermesi açısından 72 farklı pembe koltuk modeliyle karşınızdayım.

Pembe koltuk modellerinden söz açılmışken söylemeden geçemeyeceğim. Kendi salonumda da pembe koltuklardan yana tercihimi yapmış biri olarak, herkese gönül ferahlığı ile pembe koltukları tavsiye ediyorum.

Pembe koltuk modellerini görmek için sizleri resim galerimize davet ediyorum.

Pembe Koltuk Modelleri Resim Galerisi

rn

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir