Oturma Odası Dekorasyonu

Oturma Odası Dekorasyonu İçin Ekonomik Fikirler

Yıllardır oturduğunuz salonunuzun ya da oturma odanızın görünümünden sıkıldınız. Eşyaların yerlerini değiştirerek bile başka bir evmiş havası verilebildiğini düşündüğümüzde küçük ve ekonomik dokunuşlarla evde ne denli büyük dekoratif değişiklikler yapabileceğinizi tahmin ediyor musunuz? Ev dekorasyonu yenilemek ya da ev yenilemek diye bir kavram vardır. Bütün eşyaların yenilendiği koltukların yerine yenilerinin geldiği, kocaman salon vitrinlerinin yerini daha küçük ve az yer kaplayan büfelerin, tabaklık ve kaşıklıkların aldığı yenilenmelerden bahsediyoruz. Ne kadar eşya alırsanız o kadar masraf yaparsınız tabiki ancak bunların hepsinin yerine ekonomik yenileme fırsatları da var tabiki. Oturma odası dekorasyonu için ekonomik fikirler hazırlarken yeni evlenenlere ya da yeni eve çıkanlara hazırladığımız bilgilerin yanında bir de tabiki evinden sıkılıp onu yenilemek, değiştirmek isteyenler için hazırladığımız bilgiler var.

En ekonomik oturma odası dekorasyonları

Ahşap, yıllar geçse de modası asla geçmeyen hiç bir zaman sevilmekten bıkılmayan bir malzemedir. Durum böyle olunca da ahşaba olan ilgi hiç azalmadı. Ev dekorasyonunda kullanılan en uygun fiyatlı materyallerden biri olan ahşabı televizyon ünitelerinde, masa ve sehpalarda kullanabilirsiniz. Estetik bir dokunuş yapmak istediğiniz eski moda oturma odanıza yeni bir televizyon almış ancak kaç senedir ona bir sehpa ya da ünite almamış olablirsiniz. Bu bizim kültürümüzün bir parçası aslında. Önce bir televizyonu alalım masasını da sonra alırız mantığı. Onun için sadece televizyon ünitesi alarak odanızın havasını son derece değiştirebilirsiniz. Eski eşyalarınızı çıkarmadan var oldukları halleri ile kullanmaya devam edin. Sadece küçük bir kaç ekleme yapın ve her şey değişsin. Ahşap tv üniteleri piyasada en uygun fiyatlı satılanlar. Eskitme modellerini, klasik modellerini ve daha bir çok modeli oldukça uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Duvar süslemeleri en önemlisi

Koltuğu bir yerden başka bir yere taşıyarak yapabileceğiniz değişimi duvarlarınızdaki aksesuar yerleştirimeleri ile de sağlayabilirsiniz. Nasıl ki boş bir duvarı çerçeveler ile süslediğinizde bambaşka bir görünüm elde ederseniz çok kalabalık bir duvarda da tenhalaştırarak değişim yapabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir