Ev Aksesuarları

Örgü Puf Modelleri

Evlerimizi sadeve hayatımızı kolaylaştıracak şık ve estetik tasarımların bir araya geldiği ortamlardan yapmayız. Bu evlerin bizim tüm zamanımızı geçirmeye değer, sevimli ve sıcak ortamlar olması gerekir. Bir ortamı daha doğrusu bir evi en sevimli hale getiren dekoratif unsurların başında örgüler gelir. Bundan bir beş on sene önce örgü modellerinden bahsettiğimizde kast ettiğimiz tamamen el yapımı, el emeği göz nuru örgüler olurdu. Ancak günümüz modern dünyasında teknolojinin bu denli geliştiği şu zamanlarda örgü denince artık aklımıza makine örgüleri geliyor. Hala kendi elinde örgü örenlerdenseniz evlerinizi sıcak ve samimi yapmak için kendiniz yapabileceğiniz dekoratif unsurların başında örgü puf modelleri gelir. Örgü pufların hem içini hem de dışını hazırlamak oldukça kolaydır. Bundan ziyade bu puf modelleri çok kullanışlıdır. Istediğiniz yere koyabilir, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Evdeki fazla malzemeler ile yapabileceğiniz bu dekoratif aksesuarlar çok ama çok kullanışlıdır.

Evde kazak örenler veya örgü örenler varsa, bilirler ki her zaman örgü ördükten sonra bir miktar ip artar. Ne yapacağınızı bilemediğiniz bu ipleri sevdiklerinize örgü olarak hediye edebilrisiniz. Evdeki eski yastıkların, yorganların veya kırlentlerin içini çıkarın. Dövün. Sonra buna kumaş bir kılıf dikin. En son olarak da arta kalan bütün ipleri kullanarak renk renk bir puf yapın. Bu pufları kare gibi dikdörtgen gibi şekillerde yapabilirsiniz. En kolayı yuvarlak olduğu için çoğunlukla herkes yuvarlak yapar ancak siz isterseniz farklı bir şekil de verebilirsiniz.

Evin keyifini yükselten malzemelerin başında aksesuarlar gelir. Bu aksesuarlar hem renkli bir görünüm sağlar hem de sıcak bir ortam yaratır. Modern ev dekorasyonlarında her ne kadar yeri kalmamış olsa da örgü modelleri oldukça sıcak bir hava yaratan tasarımların başında gelir. Örgü battaniyeler, örgü yastıklar, örgü koltuk kırlentleri hatta örgü perdeler! Bunların dışında daha büyük akseuarlar olan puflar, minderler, halılar ve halı örtüleri vardır. Galerimizde de görebileceğiniz gibi örgü puf modelleri renkleri, tasarımları, şekilleri ile sonsuz bir dünya sunar. Sevdiğiniz ipleri bir araya getirin ve hiç zaman kaybetmeden en güzel örgü pufları örmeye başlayın.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir