Diğer

Nişan Tepsisi Süsleme Fikirleri

Nişan tepsisi süslemek ayrı bir sanattır, bilen bilir. Ister hazır aldığınız tepsi olsun ister kendi ellerinizle kendi tepsinizi yapın süslemek ayrı bir meziyet ister. Modern zamanların en yaratıcı nişan tepsisi süsleme fikirlerini sizler için araştırırken çok farklı tasarımları bir araya getirmeye çalıştık. Aynalı, gösterişli en süslüsünden hazırlanan nişan tepsilerinin yanında kütükten yapılan ahşap nişan tepsileri de vardır. Nişan tepsileri, üzerinde birbirine bağlanmış yüzüklerin ve bu kurdeleyi kesmek için kullanılan makasın bulunduğu tepsidir. Merasim süresince kullanılan bu tepsi önemsiz gibi görünse de, nişanın bütünselliği açısından şık olması önemlidir. Bu önemli günde tüm detayların kusursuz olmasını istediğimiz için makasın üzerindeki dantelden yüzük kutularının üzerindeki harflerin fontuna kadar her detay ayrı bir öneme sahiptir. Hayatımızın en özel günlerinden biri olan nişanda renk tonlarının, kurdele detaylarının, kullandığımız dantellerin kenarlarındaki işlemesine kadar ayrıntılar dikkat çeker.

Kesme aynalı nişan tepsileri

Eğer süsleme ve detaylar konusunda çok hassas biri iseniz, her şeyin tam olmasını istiyorsanız tepsinizi de kendiniz yaptırabilirsiniz. Aynalı tepsiler için dilediğiniz boyutta ve ölçüde kaliteli bir ayna kestirin. Bu aynayı sonra yıllarca hatıra olarak saklayabilirsiniz. Aynanızı, elips şeklinde kestirirseniz bu en uygun ve kullanışlı tasarım şekli olur. Kestirdiğiniz aynanın kenarlarını elinizi kesmemesi için uygun bir şekilde düzenleme kısmını aynacıda yaptırabilirsiniz. Eğer kesme ayna kullanacaksanız bu aynanın kenarlarında aynalı süsleme yapmak oldukça zordur. Bunun yerine siz fransız güpürlerini kullanabilirsiniz. Lastikli olarak yapabileceğiniz bu güpürü sadece kenara yapıştırabilirsiniz de .

Incili boncuklu nişan makasları

Makas deyip geçmeyin, süslendiğinde ortaya ne kadar muhteşem makaslar ortaya çıktığını hayal bile edemezsiniz. Orta kısmına pembe tüller bağlanan bu güzel makasları tuhafiye dükkanlarından nişan kurdelesi kesmek için makas diyerek bulabilirsiniz. Nişan yüzüğü kutuları ile uyumlu olmasını isterseniz renklerine ve desenlerine dikkat etmeniz gerekir. Pembe tüllerle süslü bir makas ile beyaz incilerle süslenmiş yüzük kutuları harika bir uyum sergilerler. En sevdiğiniz renkleri bu malzeme süslemelerinde kullanabilirsiniz. Genel olarak kına ve nişan tepsisi süsleme konusunda farklı bilgiler için kına tepsisi süsleme fikirleri yazımıza göz atabilirsiniz. Ayrıca en güzel süslü nişan tepsilerini galerimizde görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir