Diğer

Nişan Tepsisi Modelleri

Bahar ayları demek söz nişan ayları demektir. Malum yazı düğün düğün geçirdiğimiz için söz nişanlar da bahara denk geliyor. Bahar gelmesi yaklaşmışken genç kızları, genç erkekleri nişandır sözdür telaşesi aldı. Biz de bu telaşe arasında hem evlerinizi nasıl nişan merasimlerine hazırlayabilirsiniz konusunda bilgi vermek hem de en güzel nişan tepsisi modelleri ile süsleme örneklerini sizler ile paylaşmak istedik. Bu süreçte yapılması gereken çok şey olduğu için hiç bir şeye özel zaman ayırmak mümkün değildir. Onlarca model ve süsleme arasından seçim yapabilmenizi kolaylaştırmak için son zamanların trend nişan tepsisi modelleri ile en güzel tasarımları bir araya getirdik. Yenilikçi ve modern olmanın yanında, tarzınızı ön plana çıkaran tasarımları da tercih edebilirsiniz.

Şimdilerde nişan tepsisi ahşap modelleri diğer aynalı, gümüş ya da metal modellerden daha fazla ön plana çıkmaya başladı. Bu ahşap tepsiler tepsi olmaktan ziyade daha çok şekillendirilmiş ağaçlardan oluşuyor. Bu ağaç tepsilerin iki farklı modeli var, birincisi tamamen ahşap olup üzerine makas ve yüzüklerin konulduğu modeller. Diğeri ise metal zemin kaplama ile kaplanmış daha çok tepsi üzerindeki aksesuarların ahşap kaplama yapıldığı tasarımlar. Galerimizde nişan tepsisi modelleri ile bunları ayrıca kendiniz nasıl süsleyebilir, nasıl dekore edebilirsiniz fikirlerini de görebilirsiniz. Örnekleri incelediğiniz zaman farklılıkları, hangisini yapmanın daha kolay olduğunu ve değişik özellikleri bir arada görebilirsiniz.

Aynalı nişan tepsisi modelleri ahşap modellerden sonra en çok tercih edilen modeller. Bunların süslenmiş olanları daha pahalı olduğu için siz kendi tepsinizi alıp, gerekli malzemeleri de bulduktan sonra kendiniz süsleyebilirsiniz. Hangi malzemeleri kullanabilirsiniz, ne tarz bir süsleme yapabilirsiniz konusunda bol bol örnek incelemeniz gerekir. Örneklere baktıkça nişan tepsisi nasıl süslenir konusunu gayet net bir şekilde görebilirsiniz. Tüllerin ve kurdelelerin bol bol kullanıldığı nişan tepsilerinde isterseniz deniz kabuğundan yapılmış yüzük kutuları, camdan yapılmış makaslar, tülden yapılmış özel söz ve nişan kurdeleleri kullanabilirsiniz. Siz aklınızada bir şekilde canlandırdıktan sonra nişan tepsisi modelleri seçmek ve ona göre bir şeyler yapmak çok daha kolay olacaktır.

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir