Kendin Yap

Nişan İçin Hediyelik Mum Yapımı (Adım Adım Yapılışı)

Çok heyecanlanarak hazırlandığınız ömür boyu hatıralarınızda kalacak nişan törenleriniz için davet edeceğiniz misafirlerinize özel gününüzden bir anı bırakmak isteyenlerin çok tercih ettiği hediyelik jel mum yapımı ve püf noktaları hakkında çok önemli bilgiler vereceğiz. Jel mum yapımı için malzemeler listenizi hazırladıktan sonra ihtiyacınız olan her şeyi jel mum malzemeleri toptan satıcılarından ulaşabilirsiniz.

Nişan için hediyelik mum yapımı için ilk olarak bir kapta jel parafini eritmeniz gerekmektedir.

Daha sonra fitilinizi kullanacağınız cam kavanoza sabitleyip, içine koymak istediğiniz objeleri yerleştirip erittiğiniz jel parafini dökebilirsiniz.

Farklı mumları değişik şekilde hasır ip ve kumaş parçaları ile süsleyebilirsiniz.

Kavanoz mum hediyelik olarak kullanabileceğiniz en güzel alternatiflerden bir tanesi.

Sevginize ve aşkınıza nazar değmesin diye hazırlayabileceğiniz en şık hediyelik mum modeli.

Mor renginin büyüsüne kapılanların tercih ettiği nişan için hediyelik mum modeli.

Nişan için hazırlayabileceğiniz dikkat çekici hediyelik mum modellerini aşağıda yayınladığımız galeriden inceleyebilirsiniz.

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir