Mutfak Dekorasyonu

Mutfak Mobilyaları ile Sizin Mutfağınız, Sizin Tarzınız!

Mutfak  kadınların vazgeçilmez bir alanıdır.”Güzel kokuların, lezzetlerin tek bir elde buluştuğu sanat ortamıdır. Mutfağımız da yemek yaparken eşsiz kokuların büyüsüne dalarız. Amerikan tarzı mutfaklar ve küçük şirin mutfaklar şuan' ki Gençliğin gözde halindedir. Özellikle 2017 mutfak dekorasyonları, geçen senelere nazaran daha gelişmiş, daha sofistik ve güzel görünümler ile tasarlanmıştır. Mutfağınız için yapacağınız başlıca değişiklikler ile ilgili model önerilerimize göz atmaya ne dersiniz ?

1 ) Mutfaklar da çizgisel desenler

Sade bir mutfağınız varsa mutfağınıza estetik kazandırmak için kullanabilirsiniz. Çizgisel desenler özellikle 2017 dekorasyon modelleri üzerinde oldukça popüler olarak görünüp, ev hanımlarının sıklıkla tercih ettiği mutfak dekorasyon modelleri arasında yer almaya başlamıştır.

2 ) Renkli mutfaklar

Mutfaklar herkesin de taktir ettiği gibi tek bir renk sadeliğe uyumlu hazırlanır Oysa ki rengarenk cıvıl cıvıl mutfaklar yemek yaparken ve kendinizi iyi hissetmek için daha kullanışlı olur. Mutfağınızı, dolaplarınızı, raflarınızı süslemek evinizin her zaman bu köşesini özel tutar. Bu nedenle, mutfağınızı vintage stilinden biraz daha geride tutup, renk biçimleri ile içinizi ısıtacak bir hale getirebilirsiniz.

3 ) Mutfağın siyah beyazla buluşması

Renklerden beyazlığın zarifi her zaman evlerimiz de yer bulmuştur. Beyaz saflığın ve temizliğin temsili olmuştur. Beyaz rengi her zaman geniş ferah bir ortam sunmaktadır. Tavanı yüksek bir mutfağınız varsa aydınlatmaların sayısını arttırarak mutfağın her alanını aydınlatabiliriz. Özellikle sallanan lamba tipleri de yüksek tavanlı mutfaklar için vazgeçilmez bir hal alacaktır.

4 ) Modern Ankastre Mutfaklar

Mutfak teknolojinin gelişmesi modern mutfak modelleri ev kadınlarının vazgeçilmemesi koltuk döşeme kumaşlarına derin bakış haline gelmiştir. Ancak mutfakların istenilen genişlikte olmadığı için modern ankastre tasarlanmıştır. Ankastre mutfaklar gelişen teknoloji ve mimari görünümleri ile, eskiye nazaran oldukça şık görünümler ile süslenmiştir.

5 ) FLY Sofya Mutfak

Küçük görünsede oldukça kullanışlı olan bu mutfak gerçekten tercih edilen yerini korumaktadır. Estetik yapısı ve modern görümü ile, mutfakta yemek pişirmek sizin için mükemmel olacak!

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir