Kendin Yap

Mutfak Dekorasyonu İçin Kendin Yap Fikirleri

Kısa bir süre önce ortaya çıkan, öğleden sonra kadın kuşağı programları ile zirve noktaya ulaşan kendin yap fikirleri ve projeleri hız kesmeden gelişmeye devam ediyor. Evdeki malzemelerle, atık malzemelerle veya hobi dükkanlardan satın alabileceğiniz malzemelerle yapabileceğiniz kolay, yaratıcı ve sevimli objeler evlerinizi süslemeye devam ediyor. Tüm ev dekorasyonunda moblyalardan sonra en önemli ürünler aksesuarlar objelerdir. Bu objeleri hazırlamanın en güzel yolu da kendiniz yapmanızdır. Biz bugün bu yazımızda evdeki atık malzemeleri ile mutfak dekorasyonu için kendin yap fikirleri geliştirmek isteyenlere ilham verici örnekler, ilham verici fikirler paylaşmak istedik. Elinizde hangi malzeme varsa ona uyarlayabileceğiniz bu fikirler hem yaratıcı, hem hazırlaması eğlenceli hem de ekonomiktir. Eğer evde çocuklarınız varsa, yağmurlu bir haftasonunda evde ne yapacağınızı bilemiyorsanız, güzel eğlenceli bir aktivite yapmak istiyorsanız bu fikirler tam size göre. Sadece mutfaklarınız için değil çocuklarınızın odası için de bu arada bir şey yapabilirsiniz.

Mutfak dekorasyonlarında genelde mutfakta kullanılan malzemelerin geri dönüşümü sağlanır. Şarap şişelerinin veya çeşitli şişelerde de kullanılan şişe ağzı mantarlarını çok kullanışlı malzemelere dönüştürebilrisiniz. işe şişe mantarlarını biriktirmekle başlayın, ardından bu mantarları kullanabilirsiniz. Şişe mantalarını bir arada tuttuğunuz kavanozları bile dekoratif malzeme olarak kullanabilirsiniz. Mantarları bir araya getirin. Her birinin bazı kısımlarına yapıştırıcı sürün, mantarları birbirine yapıştırın. Istediğiniz büyüklükte tencere, çaydanlık altına koymak için koruyucu materyal elde edebilirsiniz.

Yine şişe mantarlarını kullanarak kesme tahtası hazırlayabilirsiniz. Eğer zemini tırıklı olmasın istiyorsanız bu zeminini düzeltebilirsiniz de. Sevdiklerinizle keyifli bir akşam yemeği yemek için hazırlık yaparken mantarlardan çiçeklikler hazırlayarak masaya koyabilirsiniz. Mutfakta en çok kulanılan kaşıklıkları da yine şişe mantarlarından yapabilirsiniz. Mutfak kapısı için kapı süsünü de mantarlardan hazırlayabilirsiniz. Tüm mantarları tek tek boyayabilir, tüm aile oturup mantarların üzerine isimler ve tarihler yazarak o anı tatlı bir anı haline getirebilirsiniz. Unumayın ailecek yapılan tüm etkinlikler en özel etkinliklerdir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir