Salon Dekorasyonu

Mondi Mobilya Oturma Grupları

Oturma grupları tasarımları seçerken göz önüne alınması gereken bir çok nokta vardır. Salonunuzun büyüklüğü, şekli yani kare mi dikdörtgen mi l şeklinde mi olduğu, oda içerisindeki pencere sayısı, ışık alıp almadığı gibi noktalar. Dekorasyon yapılırken yılın modası ya da renkleri dikkate alınsa da temelde en önemli olan sizin nasıl bir dekorasyona ihtiyacınız olduğudur. Mondi mobilya oturma grupları içinde kanepeler, berjerler, salon koltuk takımları gibi birbirinden farklı mobilya grupları yer alır. Oluşturmak istediğiniz tarza göre hangisi uygunsa onu seçebilirsiniz.

Geniş salonlara kocaman koltuk takımları

Evinizin en büyük alanı salononuz ise ve siz de bu alanı alabildiğine kullanmak istiyorsanız, kocaman kolları olan hatta varaklı tasarımlardan oluşan koltuk takımları tam size göre. Mobilya kampanyaları düğün paketleri içinde de yer alan, dilediğiniz şekilde renklerini desenlerini belirleyebildiğiniz bu takımları indirimli fiyatları ve taksitle de alabilirsiniz.

Geleni gideni eksik olmayanlara, kanepe takımları

Kanepe takımları deyip geçmemek lazım, artık kanepeler de en az klasik koltuk takımları kadar gösterişli ve şık. Geniş ya da dar bir salona rahatlıkla yerleştirilebilecek, oturma odasında televizyon karşısında bol bol vakit geçirenlere konfor sağlayabilecek kanepe takımları. Açılabilir olması ve açıldığında kocaman yataklar haline gelmesi, misafiri bol evler için çok büyük bir avantaj. Aynı zamanda kanepeler altı açılabilir ve tıpkı baza gibi depo alanı olarak kullanılabilir.

Küçük alanlar için büyük dekorasyon fikirleri, köşe takımları

Orta ve küçük salonlar için en ideal oturma grubu köşe takımlarıdır. Duvara yaslandığında neredeyse hiç yer kaplamadan size kocaman bir alan bırakır. Film geceleri yaparken arkanıza yaslanıp ayaklarınızı uzatabilmenin keyfin yaşayın.

Klasik dekorasyonun vazgeçilmez temsilcisi, berjerler

Bir dönem dekorasyonunlarının en gözde ürünlerinden olan berjerler yeniden hayatımıza girdi, hem de ne giriş. En havalı koltuk takımlarını bir iki berjer ile tamamlamadığınızda salonun havası yerine gelmiyor. Çiçekli desenlerin son moda olduğu bu berjerleri, mondi oturma grupları içinde bulabilirsiniz.  Eğer  istediğiniz özel berjer modelleri varsa bunları da dışarıdan ekleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir