Diğer

Modern Vestiyer ve Ayakkabılık Modelleri

Genellikle evlerin dışa açılan ilk bölümünde yer alan ayakkabılık ve vestiyer bölmeleri hem görsel olarak hem de toparlayıcı özelliği ile evimizin görünen ilk yüzü niteliğindedir.

Elbette yeni modern yapılarda iç mekânlarda oluşturulan kıyafet odalarında ayakkabılık ve vestiyer bölümleri yer almaktadır.

Evin Dışarıdan İlk Görünen Mobilyası

Küçük dairelerde modern vestiyer modelleri ev e giriş holünde yer almaktadırlar. Modeller evle uyumlu bir estetik yapıyı kullanışlılıkla birleştirmelidir.

Ev giriş kapılarında oluşan daralma, vestiyer ve ayakkabılık seçimlerini önemli kılmaktadır.

Dar ortamlar için genel tercih olarak açık renk mobilyalar kullanılmalıdır.

Renk Tercihi Aynalar ve Aydınlatmanın Önemi

Açık rengi, mümkünse büyük boy aynalı modeller tercih edilerek alan rahatlatma düşüncesi biraz daha desteklenmelidir. Zaten ev girişlerinde büyükçe aynaların olması özellikle kullanışlı bir durumdur.

Girişlerde kullanılacak aydınlatma sistemleri de holünüzü rahatlatacak bir başka önemli ayrıntıdır.

Antrelerde kullanılmak üzere firmaların hazırladığı akıllı ve esnek çözümler, özel raf ve depolama sistemleri halinde en uygun fiyatlarla piyasada alıcılarını beklemektedir. Vestiyer modelleri, teknolojik avantajlarla oldukça çeşitlenmiş durumdadır.

Kullanacağınız alanın ölçüleri, vestiyerin konumlanması beklenen yer, ışık durumu gibi veriler göz önüne alınarak yapacağınız pratik tercihlerin yanı sıra, firmalar paylaşacağınız bilgi doğrultusunda özgün eklemeler ve öneriler de getirebilmektedirler.

Farklı kombinasyonlarda kullanılabilecek portatif parçalı vestiyer ünitelerinden kendi konumlanışınıza uygun bir yapılanma oluşturabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir