Oturma Odası Dekorasyonu

Modern Oturma Odası Duvar Renk Fikirleri

Modern dünyanın kaçış noktaları evler, eski zamanlarda olduğundan çok daha önemli bir hale geldi. Bir kaç eşya alınıp, perde takılıp halı konulduğunda tamamlanmış olan apartman daireleri şimdi herkesin kendi bütçesine göre özene bezene hazırladığı özel yaşam alanları haline geldi. Bütün akşam oturduğu yerden kalkmadan televizyon izleyenlerin bile konforlu olmak istediği evlerini dekore etme işi de iç mimarlara kaldı. Iç mimardan yardım alanların dışında bir de kendi evini kendi dekore etmek isteyenler var. Biz bu yazımızda farklı farklı tarzda oturma odası duvar renk fikirleri vereceğiz. Siz içinden istediğinizi alıp kullanabilirsiniz.

Huzur, sakinlik ve dinginlik isteyenlere doğal renklere sığınmalı

Sığınmak diyoruz, çünkü gündelik hayatımız o kadar yorucu, iş hayatımız o kadar yıpratıcı ki! Insanlarla uğraşmak ayrı problem, makinelerle uğraşmak ayrı bir problem. Tüm günün koşuşturmacasından kaçıp evine gelenlerin sığınmak istediği sıcacık bir yuva yaratalım! Sıcak ve huzur dolu bir yuva yaratmanın yolu ise doğal ve sıcak renklerden geçer. Mavi, kahverengi, yeşil hatta bazen beyaz ve bej rengi de. Bu renklerin canlı ve sıcak tonlarını ayrı ayrı ya da bir arada kullanarak güzel bir oda yaratabilirsiniz. Işıklandırmalar ile günün farklı saatlerinde farklı görünümlere sahip olacak bu duvarlar, size kendinizi yuvanızda hissettirebilir.

Eğlence bitmesin, party party diyenlere güçlü renkler!

Pembenin en canlı tonlarını, morun en güçlü tonlarını ya da yeşilin fıstık olanını siz parti severlere armağan ediyoruz. Tüm gün neler yaşadım ama yorulmadım, benim hayat dinamiklerim asla durmaz diyenlerden misiniz? Desenler desenler ve renkler renkler diyenlerden misiniz? O halde size renkli tabloların altında çingene pembesi, fıstık yeşili, menekşe moru, civciv sarısı renklerini veriyoruz. Bu renkleri dilediğiniz şekilde kullanarak içinizdeki dinamizmi evinizde de yakalayabilirsiniz.

Klasikten asla vazgeçmem diyenler, klişe renkler size geliyor bej rengi, krem tonları

Fil dişi rengi olarak ortaya çıkan sonra binbir isimli tonu piyasaya sürülen ancak tüm tonları neredeyse birbirinin aynısı olan krem, bej, kum beji, açık krem rengi, fil dişi renkleri klasik sevenler için geliyor. Ahşap rengi ve tonları ile kolayca uyum sağlayacak bu duvar renkleri sizi hiç yormayacak. Oturma odası duvar renkleri de benzer konuda size fikir sağlayabilir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir