Salon Dekorasyonu

Modern Koltuk Takımları ve Fiyatları

Koltuk takımı evlerimizin belirleyici ünitelerinden biridir. Bu hem estetik, karakteristik bir belirleyiciliktir hem de konfor ve işlevsellik açısından bir belirleyicilik ihtiva eder.

Hal böyle olunca seçeceğimiz koltuk takımı modelleri, renk, biçim, hacim, doku, rahatlık gibi ayrıntılara bakılarak incelenmelidir. Mağazalarda ön inceleme yapmadan önce evde kendi özel ve bazen zorunlu kriterlerimizi belirlememiz en doğrusu olacaktır.

Koltuk takımı fiyatları, elbette model etkisinin ve işçiliğin yanı sıra kullanılan ara ürünlerin kalitesi ile doğrudan ilgilidir. Malzeme kalitesi, takımın uzun yıllar kullanılacağı düşünülürse son derece önemli ayrıntılardır.

Koltuk takımı ücretleri konusunda farklı firmalar dikkate alınarak bir fikir edinmek ve modern tasarımları fiyatları ile örneklendirmek için küçük bir liste hazırlanırsa;

Ceneviz Koltuk Takımı – Kargılı Mobilya

Ürün E1 standartlarındadır, kanserojen etkili hiçbir madde içermez. Firma 2 yıl garanti sağlamaktadır. Takım fiyatı 5 bin TL’dir.

Piero Koltuk Takımı – Mondi

Klasik ve modern çizginin kombinasyonu. Zero Wall özel mekanizması kullanılarak yatak fonksiyonu oluşturulmuş bir üründür. Üçlü ve ikili kanepelerde ayrıca sandık özelliği de mevcuttur. Takım Fiyatı (3+3+1+1) 5 598TL’dir.

Pekin Koltuk Takımı – İstikbal

Gerçek bir rahatlık için bu takım oldukça iddialı. Alt bölümler ayaklarınızı uzatabileceğiniz rahat pozisyonlar oluşturuyor. Yatak olma mekanizması daha farklı ve konforlu.  Ürünün fiyatı (3+2+1+1) 6 bin 350 TL’dir.

Kugu Koltuk Takimi – İnegöl Mobilya

Özel çizgileri ile modernizmin gerçek bir temsilcisi. Renk ve kombinasyonları kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ürün fiyatı (3+2+1) 3600 TL’dir.

Berlin Salon Takımı – Doğtaş

Klasik ve modern çizginin buluştuğu bir başka model. Ürün yatak olabilme fonksiyonelliğine sahiptir. Grubun fiyatı (3+2+1) 3 890 TL’dir.

Galaxy Koltuk Takımı – Engince Mobilya

Rahatlık ve modernlik adına özel bir başka tasarım da Galaxy grubudur. Silinebilir nubuk kumaşın rengini belirleyebilirsiniz. Birinci sınıf malzemeden oluşan bu grubun fiyatı (3+3+1) 4 850 TL’dir.

Sigma – Hira Koltuk Takımı – Evidea

Bu son derece modern, basit ve hafif olan ürün, yine oldukça dayanıklı ve konforlu yapısıyla dikkatimizi çekmektedir. Oturma grubu olarak pratik bir çözüm oluşturacağı gibi bahçe, teras ve balkonlarda çok hoş bir kullanımı olacaktır. Ürünün fiyatı (3+2+1) 869 TL’dir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. yaziyordum gittimi yorum bilmmiyorum mutfagimiz dar tren gibi tek tarafinda dolap degeriyse duvar nasil birsey yapmaliyimki genis ve kullanisli olsun yardim lutfen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir