Genel Dekorasyon

Modern Badana Boya Renkleri

Yaşam alanlarımızı tazelemek, ufak dokunuşlarla ona yeni bir çehre kazandırmak isteriz. Ev dekorasyonu uzun soluklu ve oldukça pahalı bir şeydir. Hemen hemen her detayına ayrı ayrı bakmamız gerekir. Detaylara girmeden, büyük masraf yapmadan hızlıca bir değişiklik yapmak isterseniz en güzel fikirleri bize modern boya badana renkleri verir. Her odayı kendine has bir tarzda, kendine has bir trendde boyayabilir, odalarınıza harika birer hava kazandırabilirsiniz. Iç dekorasyonun en önemli ögelerinden bir tanesi duvar boyalarıdır. Duvar boyalarını biz daha çok badana boya rengi olarak adlandırırız. Herhangi bir odayı badana etmek demek o odayı yeni bir mevsime hazırlamak demek olur.

Evlerimizi boyamadan önce nasıl bir oda istediğimizi hayal ederiz. Aydınlık ve ışıl ışıl ya biraz karanlık ve havalı. Hepsinin dışında renk renk duvarları olan son derece hareketli bir oda da olabilir. Modern badana boya renkleri, klasiklerin dışında daha iddialı ve cesur renk tonlarını hayatımızın merkezine alıyor. Lacivert mi, gri ve beyaz mı, yoksa füme rengi ile sarının farklı tonları mı? Bundan bir beş on sene önce kim bu tarz bir boya renginin duvarların ana renkleri olabileceğini tahmin edebilirdi.

Yenilikçi olmak demek, modern olmak demek risk almak demek oluyor. Yatak odası dekorasyonlarında krem renginin yerine yeşil gibi, bebek mavisi dediğimiz umut dolu mavi gibi tonları kullanmak son derece popüler hale geldi. En havalı oturma odası ile salonların duvarlarında lacivert ile beyaz renklerinin kontrastını her yerde görmeye başladık bile. Peki mutfaklar, mutfaklara ne demeli? Kim demiş kırmızı ve mor mutfak olmaz diye, şimdinin modern mutfaklarında olmaz denen renk yok. Sadece size kalmış, keyfinize göre ne tarz bir renk isterseniz.

Kahverengi, krem, bej, sütlü kahve ve benzeri tonlar. Bu renk tonları demode olarak kabul edilen tonlardan. Bunların dışındaki yeni renkleri modern badana boya renkleri olarak kabul eden bir trend dünyası var şu anda. Modayı ben yaratırım klasik tarzları da asla bırakmam derseniz tabiki bu da sizin kararınız.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir