Düğün Paketleri

Modalife Asil Düğün Paketi

Evlilik öncesi heyecanını yaşayan çiftlerden biriyseniz muhtemelen belki de hayatınızın en yoğun dönemlerinden bir tanesini yaşıyorsunuz. Düğün hazırlıkları, yaşanacak ev, eve alınacak eşyalar ve daha bunlar gibi birçok ayrıntıyla uğraştığınız bu süreçte eviniz için en uygun seçimleri yapmanız çok önemli! Kaliteden ödün vermeden nasıl bütçenize de uygun seçimlerde bulunabilirsiniz? Modalife Markası mobilya sektöründe uygun fiyatlarla iyi kalitede ürün satışı yapan firmalar arasında yer almaktadır. Modalife kalitesi uygun fiyatlara rağmen gayet iyidir çünkü firma üretim sürecini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Modalife Asil Düğün Paketi fırsatını sizin için inceledik:

Modalife Asil Düğün Paketinde Neler Var?

Modalife Asil Düğün Paketinde TV Ünitesi, masa, üçlü koltuk, gardırop, şifonyer, başlık, komedin, puf, konsol, berjer bulunmaktadır. Bu düğün paketi genel olarak yatak odası, yemek takımı ve koltuk takımından oluşmaktadır. Asil Düğün Paketindeki koltuklar hem yataklı hem sandıklıdır. Koltuk takımında iki üçlü bir de tekli koltuk vardır. Yatak odasındaki sürgülü ve kapaklı gardıroplar dayanıklıdır. Üründe iki sene boyunca garantiden yararlanabilirsiniz.

Evlenecek olan Çiftler için Özel Kampanya Fiyatları!

Modalife Düğün Paketleri çeşitlerinde %30’lara kadar varan fiyat indirimlerinden siz de faydalanabilirsiniz. Asil Düğün Paketinde kampanya avantajından 520 TL kara geçmeniz mümkündür. Bu düğün paketinin fiyatı: 9.850.00 TL’dir.

Özel Tasarımlarıyla Şık Bir Tercih

Hem güzel ve şık görünümüyle hem de kaliteli olmasıyla ilginizi çekebilecek bir üründür. Piyasa fiyatları ile kıyaslandığında oldukça uygun fiyatlarla evinizi döşeyebilir, ihtiyaçlarınızı tamamlayabilirsiniz.

Ayda 267 TL Taksitle Evlilik Öncesinde Güzel Bir Seçenek

Evlilik öncesinde birçok bütçe planı yapıyorsunuzdur. Evinizde oldukça fazla ihtiyacı karşılayabilecek ve aynı zamanda size konfor sağlayacak bu Asil Düğün Paketini ayda 267 TL taksitle alabilirsiniz.

Hızlı Teslimattan Memnun Kalabilirsiniz

Modalife birçok şehirde bulunmaktadır. Yeni mobilyalar alındığında bazen haftalarca beklemek durumunda kalınabiliyor. Yeni evlenecek olan çiftlerin zaman problemleri olabileceğini de göz önüne alarak teslimatın genelde 1 günde gerçekleşebildiği Modalife bu açıdan da avantajlı gibi gözüktüğünü söyleyebiliriz.

Asil Düğün Paketindeki Ürünler Güvenlidir

Modalife, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından da tavsiye edilmektedir ve Asil Düğün Paketi içerisindeki ürünler kanserojen madde içermemektedir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir