Salon Dekorasyonu

Minimal Salon Takımları ve Özellikleri

Salon dekorasyonu ve planlanmasından bahsettiğimiz anda gündeleme gelen asıl konu koltuk modelleridir. Salon takımları olarak da adlandırılan koltuk modellerini çeşitli tasarımcılardan özel olarak sipariş edebilir veya hazır olarak satın alabilirsiniz. Son zamanların en trend modelleri olan minimal salon takımları ve özellikleri bugün size bahsetmek istediğimiz konu. Salon takımları içerisinde en çok tercih edilen tarz minimal tarzlardır. Bu koltuk takımlarını minimalist bir dekorasyonu düzeni dışında bir düzen ile de dilediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz.

Salonlarınızı dekore etmeden önce bir kaç noktaya açıklık getirmek gerekir. Hızlı bir planlama yaparak en zor işleri bile oldukça kolay bir hale getirebilirsiniz. Adım adım planladığınız dekorasyonda hem pişman olacağınız ani kararlar almazsınız hem de gereksiz şeylerle gereksiz zaman harcamazsınınız. Şık ve klasik bir dekorasyon tarzı veya renkli ve dinamik bir dekorasyon tarzı. Ikisi de değil sakin ve huzurlu durağan bir dekorasyon tarzı. Hangi tarz sizi yansıtıyorsa öncelikle ona karar vermelisiniz. Ardından sevdiğiniz renk tonlarının hakim olduğu mobilyaları, duvar kağıtlarını ve halıları seçebilirsiniz. Perdeleri de unutmamak lazım tabi. Minimal salon takımları, istediğiniz tarz ile kolayca uyum sağlayabilecek oldukça soft bir tarza sahiptir. Genel olarak modern olarak adlandırabileceğimiz bu koltuklar en canlı renklerden en soft renklere kadar tüm renk renk sıkalasına hakimdir. Minimal salon takımlarını yine kendi benzeri minimal halılar ile aynı şekilde minimal perdeler ile tamamlamak genel olarak daha doğru olur. Minimal perdeler derken kast ettiğimiz, kruvaze perdeler gibi aşırı klasik ve aşırı kalın olmayan perdelerdir.

Minimal salon takımlarının modern renkleri beyaz ve haki yeşil renk tonlarıdır. Bu renk tonları bu salon takımlarında çok sık kullanılır. Kahverengi, sütlü kahve ve hardal sarısının açık tonları da sık sık karşımıza çıkar. Bu soft renk tonlarını siyahtan kırmızıya kadar hemen hemen tüm renklerle kombinleyebilirsiniz. En şık ve en modern minimal salon takımlarını galerimizde görebilrisiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir