Salon Dekorasyonu

Minimal Salon Dekorasyonu Örnekleri

Sadelik günümüz modern toplumunda yükselen bir trend. Ayakkabılardan eteklere, elbiselerden arabalara hatta evlere kadar her yerde her şeyde sadelik, minimal olmak ön plana çıkar.  Yeni nesil takı tasarımcıları her biri kendinin en sade olduğunu en minimalist takıları yaptığını savunur. Bazı takılar o kadar minimalisttir ki yere düşürseniz geri yerde bulamayabilirsiniz. Minimalizmin en iyi uygulandığı alanlardan biri ise dekorasyondur. Birbirinden şık minimal mobilyaların üretimi ile harikalar yaratan tasarım fikirleri ortaya çıkmıştır. Minimal salon dekorasyonu örnekleri incelendiğinde hangisini seçeceğinize karar vermeniz imkansızdır, bu dekorasyonların her biri birbirinden daha şıktır. Sadelik, netlik, pastel renk tonları ve estetik. Minimal dekorasyon kavramını en iyi açıklayan kelimeler bunlardır.

Sadelik tam anlamıyla sadelik. Desenlerin olmadığı, modernizmin soluklaştığı tasarımlardan bahsediyoruz. Keskin hatların keskin çizgiler kullandığı, desenlerin en sıcak olanlarının yuvarlak geometrik desenler olduğu bir dünya. Çiçekleirn yerini daha kolay bakılabilir olan daha renksiz ve mesafeli görünen yeşil bitkilerin aldığı bir dünya. Minimal salon dekorasyonlarında kocaman ama minimal bir tarzda tasarlanmış koltuklar görebilirsiniz. Aynı şekilde minimal bir çizgiye sahip kocaman bir yemek masası. Sandalyeleri de en az kendisi kadar büyük olabilir. Bu mobilyalar yeni nesil ev dekorasyonlarında en sevilen detaylardır. Kocaman bir kaç eşya dışında neredeyse hiç bir eşyanın yer almadığı salonlarda duvarlarda da fazla akseuar yar almaz. Kitaplıklar en güzel aksesuarlardan biridir. Eviniz küçükse zaten çok eşya koyacak yerini yoksa minimal salon dekorasyonu örnekleri sizin için biçilmiş kaftan olabilir. Aynı şekilde yeni eve çıkmışsanız ve eşya alarak masraf yapacak durumunuz yoksa minimal dekorasyonlar ile bir kaç eşya alabilir salonunuzu bu şekilde dekore edebilirsiniz.

Siyah, gri, metalik rengi ve füme. Önceki yıllarda bu renk tonlarının ev dekorasyonlarımızın bel kemiği olacağı söylenseydi muhtemelen yok artık derdik. Tasarımcılara özellikle de kıyafet tasarımcılarına göre bu tarz düz renkler soluk karakterli kişilerin tercihleri. Canlı renkler tercih ederek risk alamayanların. Her ne olursa olsun en sevilen örnekleri biz galerimize topladık göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir