Genel Dekorasyon

Minimal Antre Örnekleri

Çocuk sahibi olmak, ev dekorasyonunda köklü değişiklikler yapmayı gerektiriyor. Çocuk veya çocuklar küçükken tamamen onların güvenlik öncelikleri belirlenip dekorasyon ardından yapılıyor. Onlar biraz büyüdükten sonra bu sefer kullanışlı ve keyifli, onları da mutlu edebilecek bir ev dekorasyonu oluşturulmaya çalışılıyor. Aynı zamanda derli toplu evler için de harıl harıl fikir aranıyor. Çocuklu aileler için özellikle antreleri derli toplu tutmak muazzam bir başarı. Bu yüzden biz de derli toplu tutmak açısından bize sonsuz ilham verecek minimal antre örnekleri ile fikir dünyamızı genişletmek istedik. Ergonomik mobilyalar kullanarak en küçük köşeleri, alanları bile daha kullanışlı hale getirirken şık ve estetik bir görünüm elde etmek mümkün.

Antelerimize bir kaç farklı mobilya kullanabiliriz. Kapalı dolaplar, açık bir kaç raf sistemi.  Bunların dışında fonksiyonel kullanabileceğimiz duvarlarımız var. Dar bir antreyi düzenli göstermek için tüm duvarları kullanmak lazım. Işe ilk olarak en uygun duvara kocaman bir ayna takarak başlayabiilirsiniz. Aynayı koridorun veya anterenin en iyi ışık alan noktasına yerleştirin. Böylelikle onu lamba gibi aydınlatma işlevi ile de kullanmış olursunuz.

Diğer duvarlara da tablolar, iç açıcı en güzel fotoğafları yerleştirin. Evinizde başka yer yoksa duvar askısı da koyabilir. Duvar askısı kullanıldığı yeri aşırı daraltır mümkünse bunu başka yere koyun, olmadı antreye koyarsınız. Eskiden ev telefonlarının durduğu telefonluklar vardı. Şimdi onların yerini evin anahtarlarını koyduğumuz minik dresuarlar aldı. Ikea antre dekorasyonu için oldukça kullanışlı, estetik görünümlü minimal dresuar modelleri üretmiştir onlara göz atabilirsiniz. 

Görünmesini istediğiniz eşyalarınızı antrede raflara koyabilirsiniz. Bunlar dağınık görünmeyecek eşyalar olmalı. Vestiyer veya ayakkabılık gibi kapaklı dolapları da görünmesini istemediğiniz yerlere koymalısınız. Bunlar genelde dağınıklık yaratan eşyalar olabilir. Ayakkabılığınız minik bir dolap gibi ise  ve sağlamsa bunun üzerine hoş bir minder atarak ayakkabılarınızı giyerken kullanabileceğiniz minik bir oturma alanı oluşturabilirsiniz. Bu minder dışında antrede olmazsa olmaz bir de halılar vardır. Antre halıları kapıdan giren tozu kiri içeri taşınmadan hapseder. Sık sık temizlenmesi gereken bu malzemeler en önemli malzemelerden bir tanesidir.

Galerimizdeki minimal antre örnekleri sayesinde daha farklı tasarımları da görebilirsiniz. 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir