Genel Dekorasyon

Marshall Boya Renkleri 2023

Ev dekorasyonunda iç cephe boyası renk tonuna karar vermek, evin tamamını dekore etmekten daha zor olabilir. Hem markaların boya tonlarının çok fazla olması hem de tüm dekorasyon için uygun olan tonu bulmak oldukça zordur. Marshall boya renkleri de diğer boya renkleri gibi kendi içinde belirli bir tarza sahip renk tonlarından oluşur.
Marshall hem iç cephe boya renkleri konusunda hem de dış cephe boya renkleri konusunda en iddialı boya markalarından bir tanesidir. Yatak odasından mutfağa, salondan banyoya kadar tüm ev için kendine özel tonları olan bir renk seçimi yapabilirsiniz. Her yıl ev dekorasyonunda kullanılan renk tonları yenilenir. Her zaman kullanılan ve asla modası geçmeyen renk tonlarının yanında bir de yeni nesil renk tonları vardır. Boya markalarının çoğu klasik renk tonlarını kullanmaya devam eder ancak yeni nesil renklere de kendine özel bir koleksiyon oluşturup orada yer verir. Şimdi bu yılın marshall boya renkleri ve özelliklerine bakalım.

Marshall Boya Renkleri
Marshall Boya Renkleri
Marshall Soft Beyaz
Marshall Soft Beyaz


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi klasik renk tonları hemen hemen her yılın boya kataloğunda bulunmaktadır. Bej rengi, fil dişi rengi, buz beyazı ve krem rengi tonlarındaki renkleri klasik renkler olarak adlandırabiliriz. Mint yeşili ve toprak tonları da klasik duvar boyası renkleri arasında kabul edilir. Yeni nesil modern duvar boyası renkleri ise daha iddialı renklerdir. Bu yıl gri ve tonları, füme ve tonları, hardal sarısı ve tonları özellikle ön plana çıkan yeni nesil renk tonlarıdır. Mavinin pastel tonları ile ara renklerin canlı ve güçlü tonları da aslında bu yıl trend kabul edilen diğer renklerdir. Mor ve lila renginin yanında sıcak sarı renkleri sıcak yeşil renkleri birlikte kullanılan canlı renk tonlarıdır.

TURUNCU TONLAR

Marshall Turuncu Renkler
Marshall Turuncu Renkler

SARI TONLAR

Marshall Sarı Renkler
Marshall Sarı Renkler

YEŞİL TONLAR

Marshall Yeşil Renkler
Marshall Yeşil Renkler

MAVİ TONLAR

Marshall Mavi Renkler
Marshall Mavi Renkler

TOPRAK TONLARI

Marshall Toprak Renkler
Marshall Toprak Renkler

Marshall boya renkleri koleksiyonlarına baktığımızda bir rengin birden fazla tonu olduğunu görürüz. bunun sebebi  boyalarının herkesin duvarında farklı bir görünüm kazanmasıdır. Duvar boyanızın rengi evinizin büyüklüğüne, pencere büyüklüğüne, ışık alma kapasitesine ve aydınlatma özelliklerine göre değişir. Bu yüzden bir çok ton arasından uygun olanı seçmek gerekir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir