Ev Aksesuarları

Linens Perde Aksesuarları

Evlerimizin yakışığı, hazır bir tablonun son dokunuşu olan perdelerimiz! Birbirinden çeşitli, birbirinden renkli, birbirinden süslü perdelerimiz modern dünyanın tasarım konspetlerine uyum sağladı. Hatta o kadar kolay bir şekilde uyum sağladı ki sanki eskiden kullandığımız o kocaman desenli, yerlere kadar uzanan sıkıcı ve çirkin renklerdeki perdeler hiç var olmamış gibi. Birbirinden şık aksesuarlar ile daha bir güzel hale getirilen bu perdelerimizi tüm oda dekorasyonlarımızda kullanıyoruz. Perdelere en çok yakışan aksesuarlardan bir tanesi de linens perde aksesuarlarıdır. Bu marka, yıllardır yerel piyasanın en iyi perde tasarımcılarından biri olmuştur. Aynı zamanda dünyaya perde ihracatını yapan önemli markalardan bir tanesidir. Tekstil konusunda dünyanın en önemli markalarına ev sahipliği yapan ülkemiz, perde tasarımı ve üretimi konusunda da ilk sıralardadır. Hem şık ve estetik tasarımları hem de ekonomik üretimi sayesinde bu sırayı da uzun yıllar kaybedecek gibi görünmüyor.

Linens perde aksesuarları perdesine göre değişir. Kruvaze tarzı perdelerde kullanmak için farklı aksesuarlar üretilmişken stor perdeler ile klasik tiplerdeki perdeler için farklı aksesuarlar vardır. Bu yılın modası olan fon perde modellerinde kullanılabilen çok çeşitli aksesuarlar yoktur. Bu perdeler sade ve düz olma özellikleri ile ön plana çıkar. Peki perde aksesuarları nelerdir? Perde aksesuarları perdelerimizi süsleyen, sadece dekoratif amaçla üzerine asılan süsler dışında perdenin şeklini, kullanımını belirleyen ürünlerden de oluşur. Normal uzun perdeleri perde aksesuarları kullanarak ortasından tutturup normal perde gibi de kullanabilirsiniz. Çünkü bu uzun perdeler her iki tarzda da kullanılabilir şekilde üretilmiştir. Klasik kruvaze perde modellerini de aynı şekilde açıp normal perde gibi kullanabilirsiniz. Yalnız tüm kruvaze perdeler bu şekilde değildir. Bazıları orta kısmından sabit olarak tutturulmuştur. Yani onları açma imkanınız yoktur.bu tarz perdelerin üzerinde kalın örgü ya da burgu tipinde ipler vardır. Bunlar süsleme için kullanılır. Bu ipler odaya aşırı klasik, şık bir hava verir. Eğer klasik bir oda dekorasyonu istiyorsanız bu aksesuarlardan kullanabilirsiniz. Linens perde aksesuarlarını galerimizde hangi perdeler ile nasıl kullanıldıklarını gösteren örneklerde görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir