Genel Dekorasyon

Layla Dekorasyon Ürünleri

Ev dekorasyonunda farklı olmak ya da farklı olanı bulmak artık daha zor. Zamanla büyük markaların tek eline geçen dekorasyon dünyasında, değişik tarzlara hitap eden ürünler de fikirler de bulmak büyük bir iş şimdi. Hemen hemen tüm evlerin, tüm mobilyaların hatta tüm duvar kağıtlarının birbirine benzediği şu günlerde, az da olsa, bazı özel markalar bize tarz sahibi dekorasyon fikirleri geliştirmek için imkan sunuyor. Klasik ev dekorasyonundan sıkılmış, kendini dekorasyon gurusu olarak tanımlayanlar için harika bir alternatif, Layla dekorasyon ürünleri. Mutfak dekorasyonu ürünleri dışında aklınıza gelen tüm mobilya, perde, duvar kağıdı gibi dekoratif eşyaları bulabileceğiniz markanın showroomu Nispetiye caddesi, Etiler’de.

Trend dekorasyon akımlarının doğal renk tonları ile doğal tasarımları takip ettiğini görüyoruz. Keten, koton kumaşlar, perdeler, koltuk örtüleri ve halılar en çok ilgi gören tarzlar. Rustik ev dekorasyonunu andıran bu tarzda; toprak tonları, yeşil ve yeşilin tonları ile krem gibi doğal renk tonları en fazla tercih edilen renkler. Layla dekorasyon instagram hesabında yer alan ürünlere bakarak, markanın doğal renk trendini yakaladığını söyleyebiliriz. Materyal olarak da toprak seramik ve doğal seramik malzemeler ile doğallık modasına yön veren tasarımların ortaya çıkarıldığını söylemek yanlış olmaz. Koyu yeşil ve tonları ön planda, ahşap tonları ise arka fonda.

Etnik desenlerin bol bol kullanıldığı tasarımlarda koyu renk tonlarının cazibesi kullanılıyor. Mavi ve turuncu, arasına girdiği yastıklara hareket verirken kullanıldığı odaya da bahar tazeliği getiriyor. Özellikle salon ve yemek odası dekorasyonlarında rahatlıkla tercih edebileceğiniz dekoratif ürünler evlerinize bambaşka bir hava katacak. Koton, ipek ve saten kumaşlarını kendisi üreten marka, bunları perde gibi dekoratif ürünler olarak müşterileri ile buluşturuyor. Aydınlatma ürünleri ile mobilyalar yurt dışından gelirken perdeler, duvar kağıtları, aksesuarlar ve kumaşlar tamamen yerli ürün. Dekoratif yastık tasarımları ile ayrı bir yere sahip olan Layla, modern ev dekorasyonlarının vazgeçilmez parçalarını eşsiz tasarımlar ile birleştirmeye ve müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Seramik detayların göz alıcı bir şekilde kullanıldığı tasarımlar showroomunda dekorasyon gurularını bekliyor.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir