Genel Dekorasyon

Kum Beji Renkleri ile Dekorasyon Örnekleri

Kum beji renkleri, ev dekorasyonunda en fazla tercih edilen, asla modası geçmeyen renk tonlarıdır. Markasına göre farklı tonları değişik isimlerle anılsa da temelde renk tonları birbirine benzer. Temiz, ferah ve aydınlık bir görünüme sahip bu rengin en çok kullanıldığı yer oturma odası ve salonlardır. Yatak odalarında da daha canlı tonlarının farklı kombinlerle kullanıldığını görebilirsiniz.

Islak kum beji rengi ile dekorasyon

Islak kum beji rengi tonu diğer tonlara göre bir tık daha koyu bir tondur. Oturma odası ya da salonda bu renk tonunu kullanacaksanız mobilyalarınızı kahverengi gibi koyu renk tonlarında seçebilirsiniz. Çünkü bu iki renk birbiri ile oldukça uyumludur. Eskiden mutfak dolaplarında kum beji rengi tonları çok fazla kullanılırdı. Şimdilerde masif ahşap mutfaklarda ve dekorasyonda fazla tercih edilmediği için mutfaklarda kullanılan renkler de değişti. Kum beji rengi çocuklu alilelerin evlerinde bir tık daha koyu olduğu için çok tercih edilir.

Açık kum beji rengi ile dekorasyon

Açık kum beji rengi ton olarak da parlaklık olarak da temel renge göre açık ve softtur. Bu sebeple de yatak odalarında, beyaz mobilyaların kullanıldığı odalarda parlak bir hava oluşturmak için kullanılır. Çocuk odalarında ya da genç odalarında bu boya rengi pek sevilmez ve tercih edilmez.

Kum beji rengi ile dekorasyon hemen hemen her dönemin en sevilen dekorasyonlarından biri. Farklı renk tonları ve onların değişik kullanımı için galerimizdeki örneklerimizi inceleyebilirsiniz. Dekorasyonda ne kadar fazla örnek incelenirse o kadar fazla çeşitlilik ortaya çıkar.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir