Genel Dekorasyon

Küçük Dükkan Dekorasyon Fikirleri ve Şık Örnekler

Küçük bir dükkana sahipseniz az alandan çok verim alacak bir proje ile dükanınızı dekore etmelisiniz. Seçtiğiniz eşyalar daha küçük ve kullanışlı olmalı, dükkan içine çok dolap koymak yerine duvarlara raflar çaktırabilirirsiniz. Katlanır masalar, ayaklı askılar dükkanınızın konseptine uygun bir çok seçenek ile küçük dükkanlarınızı dekore edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız küçük dükan dekorasyon fikirlerini incelemeye ne dersiniz?

Küçük ayakkabı dükkanı dekorasyonuna güzel bir örnek. Ayakkabı vitrin standları yerine ayakkabı kutuları ile alan değerlendirilmiştir.

Küçük cafe dekorasyonuna örnek. Dükkan içini masalar ile boğmak yerine duvara sabit masa ile alan yaratılmıştır.

Butik dükkan tasarımlarında alan dar olduğu için raflar yerine askılıklar tercih edilmektedir. Daha ferah bir ortam sunmaktadır.

Küçük dükkan dekorasyonuna güzel bir örnek. Kozmetik eşyaları sık raflar kullanılarak sergilenmiştir.

Küçük masalar ve tabüreler ile oluşturulmuş ahşap dükkan dekorasyonu örneğidir.

Daha fazla küçük dükkan dekorasyon fikirleri ve şık örnekleri incelemek isterseniz galerimize bakmanızı tavsiye ederiz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir