Banyo Dekorasyon

Küçük Banyo Tasarımları

Banyolar küçük olunca size istediğiniz kadar eşyayı istediğiniz yere koyma imkanı vermez. Hem duş olsun hem küvet olsun hem dolap olsun hem daha bir çok şey banyoda olsun isterseniz bu tarz minik bir banyoda hareket edecek yeriniz kalmaz, zaten muhtemelen büyük bir kısmını kapıdan içeri bile sokamazsınız. Istediğiniz tüm özellikleri karşılayan küçük banyo tasarımları bizlere tam kapsamlı bir banyo dekorasyonunu küçük alanlara özel olarak imal edilmiş hali ile sunuyor. Yani içerisinde küveti olanı olan da var dolapları olan da var. Hepimizin bildiği gibi dekorasyonda, hangi alan dekorasyonu olursa olsun, önemli olan ne kullandığımız veya nasıl dekorasyon yaptığımız değil doğru eşyaları seçtiğimiz ve doğru bir şekilde yerleştirdiğimizdir. Keyifli bir banyo için özellikle de küçük olanlarında profesyonel bir planlama gerekmektedir. Bu küçük banyo tasarımları, sizin banyonuza özel yapılmış olmasa bile genel olarka küçük banyoların ışık alma tarzlarına, ne kadar ışık aldıklarına veya ne kadar karanlık olduklarına göre belirlenmişlerdir. Şık ve parlak bir görünüm oluşturmak için alan içerisindeki aydınlatmalar da aynen bu şekilde belirlenmiştir.

 

Herhangi bir alana aydınlık duygusu getirmek, ferahlık hissi vermek için açık renk duvarlar gerekir, bunu daha önceki yazılarımızda sık sık tekrarlamıştık. Açık renk duvarları banyo dekorasyonlarında isterseniz fayanslar ile yapabilirsiniz, isterseniz dekoratif duvar panelleri ile isterseniz de duvar kağıtları ile. Hiç bir şey kullanmak istemiyorum sadece badana yapacağım diyorsanız da siz bilirsiniz. Ancak banyo tasarımını yerleştirmeden önce mutlaka duvarları en açık renk tonlarından biri ile hazırlayın. Küçük banyolar için tasarım yapılırken tüm banyonun hastane odası gibi aşırı beyaz veya aşırı krem rengi gibi tonlarda olmasını engellemek için araya canlı renklerde dekoratif unsurlar eklenmiştir. Yani siz de kendiniz bu tarz renkli can katacak dekoratif unsurları banyonuza ekleyebilirsiniz. Renkli havlular veya renkli bir banyo paspası işinizi görebilir. Eğer küçük alanları değerlendirmek isterseniz canlı veya cansız renkli çiçekler ile saksıları da bu alan dekorasyonlarında kullanabilirsiniz. Küçük banyolar için dekorasyon önerileri yazımıza da bakmadan gitmeyin.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir