Banyo Dekorasyon

Küçük Banyo Dekorasyonu Modelleri

Modern ev mimarisinde evlerin ölçüleri eskisine göre oldukça daraldı, küçüldü. Sadece tavan yüksekliği değil oda sayısı azaldı odaların büyüklükleri değişti. Yükselen şehir merkezi toprak fiyatları ev mimarisini de yeni bir boyuta taşıdı. Yeni yapılan evlerin tüm odaları küçük ancak iki odası en küçükleri, mutfaklar ve banyolar. Mutfakların koridor üzerinde bir duvar ya da salonun bir duvarı olduğu şu günlerde banyolarda da tuvalet ve duşakabin neredeyse birbirine bitişik. Içerisinde zaten hareket etmenin dahi zor olduğu bu küçük alanları doğru malzemelerle kullanışlı hale getirmezseniz tüm evinizden soğuaybilirsiniz. Küçük banyo dekorasyon modelleri örnekleri ve fikirleri ile size farklı dünyaların imkanı olduğunu gösterir. Yani alanlarınız ne kadar dar olursa olsun onu nasıl kullandığınız çok önemlidir. Hoş görünen aydınlık ve ferah bir banyo ne kadar küçük de olsa sizi mutlu edebilir. Tüm günün yorgunluğunu atmak için geldiğiniz evinizde sizi sıcak bir banyodan, uzun bir arınma seansından daha çok ne dinlendirebilir ki.

Küçük banyo modelleri, genel olarak açık renk tonlarının hakimiyetinde sade ve şık tasarımlardır. Sadeliğin ön plana çıktığı modelleri minimalizm tam olarak kusursuzca işlenmiştir. Işe yaramayan ve sadece yer kaplayan neredeyse hiç bir malzemenin ekipmanın yer almadığı banyo modellerinde parlak renk tonları da yerlerini daha mat renk tonlarına bırakmışlardır. Modern banyo dekorasyonlarında mat gri ve metalik gri renkler daha öncesinde hiç olmadığı kadar popülerdir. Gri renk tonlarını mesafeli ve soğuk bulanlar vardır. Renk tonları sizin onları neler ile kombinlediğinize, ortamda nasıl bir kontrast yarattığınıza bağlı olarak değişir, bunu unutmayın. Küçük banyo modelleri ve setleri içerisinde çeşitli eşyalar vardır. Duşakabin, banyo dolapları ve diğer malzemeler. Banyo dolabı olarak genelde gömme dolaplar kullanılır. Mutfak dahil tüm küçük alanlarda gömme dolaplar bize alan sağlarken göründüklerinden çok daha fazla eşyayı içine alarak konforlu bir hayat sürmemize yardımcı olurlar. Ahşap renk tonlarında ve beyaz tonlarında bulabileceğiniz bu gömme dolapların yanında en kullanışlı duşakabin modelleri de cam olanlarıdır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir