Banyo Dekorasyon

Küçük Banyo Dekorasyonu Fikirleri

Yıllardır hayalini kurduğunuz evi sonunda satın almış olabilirsiniz. Her şey mükemmel olabilir, tam hayal ettiğiniz gibi. Mutfağı kocaman salonu çok aydınlık koridorları geniş. Ancak tüm bunların yanında hiç önem verilmeden hazırlanmış küçücük, karanlık bir banyosu olabilir. Son zamanlarda yeni alınan evlerin dekorasyonlarında en fazla zaman harcanan tabi aynı zamanda para da, banyo dekorasyonlarıdır. Banyo dekorasyonları tahmin ettiğimizden hem daha zordur hem daha meşekkatli. Üstelik bu banyolar bir de küçük olunca insan ne yapacağını hiç bilemiyor. Biz de bu tarz durumlarla yüz yüze kalanlara yardımcı olmak amacıyla dünyanın bir çok yerinden farklı farklı küçük dekorasyon fikirleri ile örneklerini bir araya getirdik. Fikirlerden faydalanabilir, örnekleri aynen veya değiştirerek banyolarınıza uygulayabilirsiniz. Yıllardır hayalini kurduğunuz evi aldıysanız küçük ve karanlık banyoların sizi mutsuz etmesine, hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Doğru mobilyalar ve küçük tüyolar ile küçük banyoları kocaman harika yerler haline getirebilirsiniz.

Küçük banyo dekorasyonu fikirleri bir, banyolarınızı olabildiğince açık renklerle donatın. Bu banyonun ister penceresi olsun ister hiç olmasın. Doğru bir aydınlatma için doğru bir renklendirme şart. Beyaz, kırık beyaz, krem rengi hangisi olursa olsun temelde açık renk odak alınan duvarlar ile işe başlayın. Fayans kullanıyorsanız desenli olmasın, aynı şekilde duvar kağıtları da desenli olmamalı. Isterseniz dekoratif duvar panelleri kullabilirsiniz. Bu duvar panelleri çeşitli motifler içerebilir. Her şey bembeyaz olmasın bana fenalık gelir derseniz kapı kolunda, yerdeki banyo paspasında değişik canlı renkler kullabilirsiniz. Aynı şekilde banyonuza canlı veya yapay bitkiler yerleştirerek ortalığı biraz yeşillendirebilirsiniz.

Küçük banyo dekorasyonu fikirleri iki, paralel aynalar kullanımı. Banyo içerisinde ne kadar çok büyük ayna olursa banyonuz o kadar geniş görünür. Lavabonun üst kısmındaki tüm duvarı kendinden aydınlatmalı aynalar ile kaplayabilirsiniz. Bu aynanın tam karşısına aynı büyüklükte benzer bir ayna daha yerleştirebilirseniz banyonuzu olduğundan kat ve kat daha büyük gösterebilirsiniz. Küçük ve dar yapılı banyolar için dekorasyon önerileri içeriğimiz de size bu konuda daha farklı fikirler verebilir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir