Salon Dekorasyonu

Krem Rengi Salon Halıları

Salon ve oturma odası dekorasyonunda halı, diğer oda dekorasyonlarına göre çok daha önemli bir yere sahiptir. Koltuk takımından perdelere kadar tüm detaylar ile uyumlu olması gereken halı ve halı takımları odada en dikkat çeken detaylar olduğu için ekstra özen gerektirir. Halı modelleri içerisinde en geniş koleksiyona sahip olanlar krem rengi salon halılarıdır. Açık renkli olması bu halıları hemen hemen tüm renklerdeki koltuk takımları ile uyumlu hale getirir. Aynı zamanda yine açık renk olduğu için oturma odası gibi çok fazla kullanılan alanlardan ziyade salon gibi misafir geldikçe daha az kullanılan odalarda tercih edilir. Günümüz teknolojisi ile üretilen halılar eskilerine göre çok daha kolay temizlenebilir olmasına rağmen yine de açık renk halılar sık kullanılan alanlarda tercih edilmemektedir.

Aydınlık ve ferah salonlar için açık renk takımlar

Ev dekorasyonlarında tüm odalarda mümkün olduğunca açık renk tonlarında iç cephe boyası kullanılmasının temel sebebi, odaları daha büyük ve ferah göstermek istenmesidir. Krem rengi, kum beji ve bej rengi tonları ev dekorasyonunda en fazla kullanılan iç cephe renk tonlarıdır. Işığı yansıtan açık renkler ortamı hem daha ferah ve aydınlık hem de daha geniş gösterir. Açık renk duvarlara uyumlu olması için daha koyu tonlarda oturma grupları, vitrinler ve çeşitli mobilyalar da dekorasyonda kullanılır.hemen hemen tüm tonlardaki mobilyaları duvar ve perde renklerine uygun krem rengi salon salısı modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Temel baz renk olarak krem tercih edilen bu halılarda farklı renk tonlarından desenler yer alabilir. Bu desenlerdeki renklerin de tam olarak mobilyalarınız ile uyumlu olmasını sağlayabilirseniz harika bir kombinasyon yakalayabilirsiniz.

En sevilenlerinden, krem rengi saray halı modelleri

Salon dekorasyonunda da diğer oda dekorasyonlarında da yılların halı markası saray hem güvenilen hem de sevilen bir marka olarak sıklıkla tercih edilir. Krem rengi tonlarında saray halı modelleri el dokuma, makine dokuma, shaggiy ve diğer tarz halılar ile çeşitli bir koleksiyona sahiptir. Bu renk tonlarında daha fazla halı modeli ve dekorasyon fikri için krem rengi halı modelleri yazımıza göz atabilir, ondan da ilham alabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir