Mutfak Dekorasyonu

Krem Rengi Mutfak Dolabı Modelleri

Mutfak dekorasyonun en önemli parçası mutfak doldaplarıdır. Tüm mutfak mobilyalarının rengini ve tarzını belirleyen bu dolapları seçerken dikkatli olmak gerekir. Modern ve ferah bir mutfak ya da retro havası olan bir mutfak için aynı dolapları kullanamazsınız. Tarzına karar verdikten sonra rengine ve modeline karar vermeniz gerekir. Krem rengi mutfak dolabı modelleri ise tarzı ne olursa olsun, aşağı yukarı tüm mutfaklarda rahatlıka kullanılabilen en popüler dolaplardır. Açık ve ferah bir renk olmasının yanında hemen hemen tüm renklerdeki mobilyalara uyum sağlaması açısından da oldukça kullanışlıdır.

En sevilen, krem rengi dolaplar

Krem rengi dolaplar, yatak odasından oturma odasına mutfaktan banyoya kadar tüm odalarda en popüler renk dolaplardır. Açık rengi ile bulunduğu odaya ferah bir hava veren bu mobilyalar en çok mutfakta tercih edilir. Hem işlevsel hem de tarz sahibi mobilyalar ile mutfağınızı dekore etmek istiyorsanız krem rengi ve tonları sizin için ideal. Bu dolapların yapımında kullanılan materyallerin suya dayanıklı, uzun ömürlü ve kolay temizlenebilen materyaller olması önemlidir. Krem ve bej rengi tonları sık sık kirleneceği için sürekli temizlenmesi gerekebilir. Her ıslak bez ile temas ettiğinde üzeri kabarma ihtimali olan bir dolap mutfak için kullanışlı olmaz.

Dekorasyonda hakim renkler, krem rengi tonları

Doğal taşlardan imal edilen mutfak tezgahları yemek hazırlanan bir ortam için oldukça doğru bir seçimdir. Mermer ve granit tezgahlar uzun ömürlü olmasının yanında ısıya ve darbeye karşı da oldukça dayanıklıdır. Her ikisinin de bir çok tonda rengi bulunur. Mermerlerin genel rengi krem rengi ve bej tonlarıdır. Mutfağın merkezindeki en dikkat çekici alan olan tezgahların krem rengi olması dekorasyonda krem rengi tonlarının ağırlıkta olmasını doğrudan etkiler. Beyaz ve beyaza yakın renk tonlarındaki tezgahlar ile de uyumlu olan krem tonu dekorasyonları tüm dünyada benimsenmiştir.

Modern bir mutfak geleneği, açık mutfaklar

Evin diğer kısımlarından ayrı bir alandaki mutfaklar çok farklı renklerde tasarlansa bile dikkat çekmezken oturma odası ya da salonla bir arada olan açık mutfaklar tüm dikkati üzerine toplar. Açık mutfakların dolaplarının ve dekorasyonunun bulunduğu oda dekorasyonu ile uyumlu olması gerekir. Krem rengi mutfak dolapları açık mutfaklar için de oldukça kullanışlıdır. Mutfak dolapları konusunda farklı örnekler için siyah beyaz mutfak dolapları yazımıza göz atabilirsiniz.  

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir