Oturma Odası Dekorasyonu

Kolsuz Kanepe & Çekyat Modelleri ve Fiyatları

Evinizde komple salon takımına ihtiyacınız yoksa hem yatak hem de koltuk olarak kullanabileceğiniz kolsuz kanepe ve çekyatlardan faydalanabilirsiniz. Özellikle çocuk ve genç odalarında kullanabilceğiniz kolsuz kanapeler çok yer tumamasından dolayı tercih edilmektedir. Kolsuz kanepe ve çekyat modellerinin evinizin dekorasyonuna uygun her rengini yaptırabilceğiniz gibi istediğiniz boyut ve ölçüye göre sipariş verebilmeniz mümkündür. Sandıklı çekyat modellerini tecih ederseniz kendinize depolama alanı da temin etmiş olursunuz.

Şimdi gelin hep birlikte kolsuz kanepe ve çekyat modellerini ortalama fiyat bilgileri ile birlikte inceleyelim.

Ergonomik yapısı ve rahat kullanımından dolayı en çok tercih edilen kolsuz kanepe modelidir. Ortalama fiyatı 900 ile 1300 lira arasında değişmektedir.

Hem görselliğe hem de rahatınıza düşkünseniz bu modeli tavsiye ederiz. Fiyatı 1100 ile 1300 lira arasındadır.

Çok yer tutmayan ayaklarının yüksek olmasından dolayı kolay temizlik yapılmasını sağlayan kanepe modelinin fiyatı 800- 1300 lira arasındadır.

Şıklığı ile göz kamaştıran sandıklı çekyat modeli ile çok rahat edeceksiniz. Modelin ortalama fiyatı 1000-1500 lira arasında değişmektedir.

Rahat şık ahşap ayaklı çekyat takımı fiyatı 3000 ile 3500 arasındadır.

Hem ikil tv koltuğu hem de yatak olarak kullanabileceğiniz fonksiyonel modelin fiyatı 1300 liradır.

Çok şık kolsuz kanepe ve çekyat modellerini galerimizden inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir