Salon Dekorasyonu

Kırık Beyaz Ev Dekorasyonu Örnekleri

Ev dekorasyonlarımızı çeşitli kategorilere ayırarak planlayabiliriz. Bu tarz bir kategorilendirme hepimiz için işleri daha kolay hale getirir. Renk bazlı, tarzına göre, mobilya tarzına göre ya da her ikisine göre birden kategorileştirmemiz mümkündür. Yani kırık beyaz ev dekorasyonu örnekleri araştırması yaparken bunu aynı zamanda rustik bir tarza uygun olacak şekilde de yapabiliriz. Lila rengi retro ev dekorasyonu fikirleri de bulmaya çalışabilirz. Bu arada tarz bakımından örnek model araştırması yaparken tarz renk uyumuna dikkat etmek lazım. Çünkü bazı dekorasyon tarzlarının olmazsa olmaz renkleri vardır, onun dışındaki renk tonları bu dekorasyon tarzları için uygun değildir.

Mesela diyelim ki evinizde retro bir dekorasyon yapmak istiyorsunuz. Günümüz en popüler renk tonlarından bir tanesi de gri değil mi? Şimdi kalkıp gri renk tonları ile retro ev dekorasyonu örnekleri bulmaya kalkarsanız bunun örneklerini bulamazsınız. Çünkü retro ev dekorasyonu belirli bir zamanın dekorasyonudur. O zamanın trend renkleri ile bugünün trend renkleri tamamen birbirinden farklıdır. Retro bir ev dekorasyonu örneği görmek istereniz hardal sarısı, kiremit rengi tonu veya askeri yeşil gibi renk tonlarında arama yapmanız gerekir.

Renk tonlarının dönemleri ifade eden özellikleri vardır. Yani her renk her döneme ait olmayabilir. Bunların yanında bir de bazı renk tonları vardır ki bunlar her döneme gayet uyum sağlayabilen tonlardır. Bu tonların başında da tabiki kırık beyaz renk tonu gelir. Kırık beyaz ev dekorasyonu örnekleri tarihin her anında karşımıza farklı tarz ve üsluplar ile çıkabilir. Retro ve vintage modasının yaygın olduğu zamanlarda da modern zamanlarda da kullanılan bu renk evin her odasını aydınlatır, ferah ve şık bir hale getirir.

Seksenler doksanlarda kırık beyaz en çok yatak odası dekorasyonlarında kullanılan bir renkti. Aynı dönemin sonlarında salon dekorasyonlarında en sık tercih edilen renklerden biri haline geldi. Şimdi modern zamanların modern dekorasyonlarında da oldukça ilgi gören bir renk tonu desek hiç yanlış olmaz.

Kırık beyaz ev dekorasyonu örneklerini galerimizde görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir