Kendin Yap

Kendin Yap Lamba Örnekleri

Evlerimizi güzelliştirmek için ucuz yollu çözümleri çok uzun zamandır bulmaya çalışıyoruz. Bir zamanlar okullarda öğretilen ev ekomisi derslerinde ağırlıklı olarak evlerimizde kullanabileceğimiz el emeği göz nuru dekoratif malzemeler yapardık. Bu ürünlerin malzemelerini çoğunlukla evlerimizde bulunan şeylerden veya en ucuz kırtasiye gibi dükkanlardan aldığımız için de çok ucuz olurdu. Modern zamanların ev ekonomisi derslerini kendimiz yapıyoruz. Buna da kendin yap projeleri adını veriyoruz. Bu yazımızda kendin yap lamba örnekleri ile yapılışlarından bahsedeceğiz. Hem keyifli zaman geçirmek, kaliteli ve verimli zaman geçirmek, hem evdeki artık malzemeleri değerlendirmenin en güzel yoludur kendin yap projeleri. En işe yaramaz işlevsiz gibi görünen malzemeleri bile oldukça verimli bir şekilde kullanabileceğiniz, ortaya harika şeyler çıkarabileceğiniz bir fikir dizisidir. Kendin yap fikirleri ile çok çeşitli tasarımlar yapabilirsiniz. Örgüler örmek kazaklar süeterler örmek de aslında bir nevi kendin yap fikirleridir ve bunlar hiç de yeni değildir. Bunların dışında günümüzde yapılan örnekleri daha yaratıcı daha kreatif tasarımlardır.

Kendin yap lamba örnekleri ev dekorasyonu için şık ve kullanışlı eşyalardır. Ancak bu ürünler arkadaşınıza sevdiklerinize vermek için de en güzel hediyelerden bir tanesidir. Kendi elleriniz ile yaptığınız hediyelerin diğer tüm hediyelerden daha kıymetli olduğunu bilirsiniz. Bunu senin için ben yaptım demek maddi tüm değerleri geride bırakmak için yeter de artar bile. Kendin yap proje fikirleri sayesinde sevdiklerinize özel günlerde vermek için onlarca çeşit tasarım ürün yapabilirsiniz. Peki kendin yap lambalarında neler kullanabiliriz? Bu lambaları nasıl yapabiliriz. Bir ampul ve bir şişe ile renkli lambalar yapabliriz. Bu cam şişeleri ortadan veya ucundan keserek kablo geçirin. Sonra duy da koyduktan sonra duyuna ampulu takın. Camları istediğiniz renge boyayabilir, camları istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.

Ahşap mücevher kutularını veya minik karton kolileri güzelce kesin, içine kablo yerleştirip ampul koyduktan sonra yeniden kullanılabilir bir lamba haline getirin. Galerimizdeki örnekleri incelediğinizde aklınıza daha çok fikir gelecektir unutmayın.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir