Kendin Yap

Kendin Tasarla Hediyeler ve Yapılışları

Tüm özel günler, sevdiklerimize hediye almak için bahanelerimizdir. Aynı şekilde bizler de bu tüm özel günlerde çeşit çeşit hediyeler bekler, heyecanla ne hediye alacağımızı hayal ederiz. Modern zamanların tüketim çılgınlığını bir nebze de olsa durdurmak, sevdiklerimize kendi ellerimizle yaptığımız el emeği göz nuru hediyeler vermek için en güzel fikirler kendin tasarla hediyeler ve bunların yapılış fikirlerini paylaşabiliriz. Kendin tasarla hediyeler bize ekonomik, yapılışı kolay, bize özel hediyelerdir. Bu hediyeleri istediğiniz özel gün için yapabilirsiniz. Şimdi bakalım bu hediye fikirleri nelerdir?

El yapımı hediye fikirlerinden kıyafetler yapabilirsiniz. Ev dekorasyonlarında kullanılabilecek dekoratif eşyalar yapabilirsiniz aynı zamanda evde kullanılabilecek kullanışlı mobilyalar da yapabilirsiniz. Büyük mobilyalar değil de daha görece mobilyalar yapabilirsiniz. Minik bir el boyaması kahve tepsisi veya sehpasını rahatlıkla yapabilirsiniz. Hazır minik bir kahve masasını alıp kendiniz boyayabilirsiniz. Üzerine minik desenler çizebileceğiniz bu masayı biraz ahşap boyama konusunda bilginiz varsa rahatlıkla yapabilirsiniz. Kalın ipleri bir arada kullanarak eski kavanozları veya yeni kavanozları süsleyebilirsiniz. Bu ipleri renkli boyalar ile renklendirebilirsiniz. Aynı zamanda bu boyaların içine simler ekleyebilirsiniz. Ipleri birbirine ya da kavanoza yapıştırarak tüm etrafını çevirebilirsiniz. Kendin tasarla hediyeleri en kolay ev dekorasyonu aksesuarları yapmak için üretebilirsiniz. Çeşitli mumluklar, çeşitli lambalar el yapımı açısından oldukça kolaydır.

Kendin tasarla hediyeleri isterseniz evdeki var olan malzemeleri kullanarak yapabilirsiniz isterseniz hobi mağazalarından yeni malzemeler alarak yapabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış. Klasik hediye fikirlerinden yorulanlar, ne alsam ne alsam diye düşünmekten bıkanlar için bu tarz el yapımı hediye fikirleri çok yararlıdır. Ayrıca bu hediyelerinizi de güzel şık heidye paketi kağıtları ve süsleri ile paketleyebilir, süsleyebilirsiniz. Incelikli ve ayrıntılı hediye paketleri herkesi kendine hayran bırakır. Ip ve boya kullanarak yapabileceğiniz kendin tasarla hediyeleri en pratik ve kolay olanlarıdır.

Bu hediyelerin örneklerini galerimizde görebilir, nasıl yapıldığının detaylarını inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir