Salon Dekorasyonu

Kahverengi ve Pembe Koltuk Modelleri

SEVİMLİ VE DE AGIR BAŞLI

Yep yeni bir koltuk takımı almayı planlayanlar ve ya eskimiş koltuk takımından kurtulmak isteyenler, sizler için birkaç fikrimiz olacak.

Kahverenginin büyüleyici etkisi bilinir ve çoğu kez tercih edilir. Fakat sadece kahverengi olduğunda ortaya çıkan kaçınılmaz son mat ve boğucu bir görünümdür. İşte sizlere altın değerinde bir önerimiz şu alacaktır. 

Eğer koltuk takımınız kahverengi ise üzerinde kullanacak olduğunuz yastıklar pembe renkte olmalıdır. O zaman hem iç açıcı bir dekorasyon olur hem de kahverenginin ağırlığı çerisinde boğulmazsınız. 

Bu senenin öne çıkan modelleri ise şunlardır. Kahverengi deri kaplamalı koltuklar ve üzerlerinde kullanılmış olan açık tonlardaki pembe yaştık detaylı koltuk takımları. Yine zeminin tamamında pembe kullanılmış olan koltuğun kırlentleri kahverengi olur ise ortaya hoş bir görünüm çıkar.

Kahverengi ve Pembe Koltuk Modelleri Resim Galerisi

rn

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir