Banyo Dekorasyon

Kahverengi Banyo Fayans Modelleri

Banyo dekorasyonu, dışardan göründüğünden çok daha zor ve masraflı bir iştir. Aynı zamanda oldukça profesyonellik ister. Yani dilediğiniz banyo tasarımına sahip olmak için işini çok iyi bilen işin erbablarından da yardım almak gerekir. Bugünkü banyo dekorasyonu konumuz kahverengi banyo fayans modelleri. Kahverengi fayanslar mutfak olsun banyo olsun,  tüm mekanlarda en fazla tercih edilen fayans modellerinden biridir. En çok kullanılan renk tonu beyaz ve tonları olarak bilinse de işlenmiş toprak ile hazırlanan fayans ve kalebodurlar son zamanların en trend döşeme malzemelerinden.

Banyom tertemiz görünsün diyenler için, kahverengi vitralar

Beyaz renk fayans ve vitralar her ne kadar insanın içini açan ışıl ışıl renkler olsa da, aynı zamanda su lekesini, kireci ve tüm kirleri aynen gösteren fayanslardır. Sürekli banyo temizliği yapamayanlar için kiri ve su lekelerini saklayan direk göstermeyen kahverengi tonlarındaki fayans modelleri idealdir. Aynı zamanda fayans aralarındaki dezdollar da kahverengi yapılacağı için, tek tek fayans araları temizmek de gerekmez.

Beyaz banyo dolapları ile konseptler

Banyo fayanslarınızı beyaz dışında bir renkte seçtiğinizde banyo dolabı olarak aynı rengi tercih etmemelisiniz. Onun yerine beyaz gibi krem rengi gibi açık renkler seçebilir, zıt renkler birlikteliğinden bir konsept yakalayabilirsiniz. Eğer duvarlarda iki renk fayans kullandıysanız banyo dolaplarını açık olan renk tonundan seçip banyonuzda mükemmel bir uyum da yakalayabilirsiniz.

Vintage havası esen banyolar

Farklı renk tonlarının etkisinde yükselen vintage modasını, banyo mobilyaları ile uygulayabileceğiniz gibi fayans döşemeleri ile de uygulayabilirsiniz. Altın kaplama görünümündeki parlak sarı musluklar ve eski model küvetler, klasik fayansların dışında minik minik karelerden oluşan renkli fayanslar ile birlikte kullanılabilir. Bu fayanslar özel tasarım mağazalarında konsept ürünler olarak satışa sunulmaktadır.

Peki kahverengi banyoya ne renk aksesuar kullanılmalı?

Kahverengi fayanslar renk tonuna bağlı olarak banyoya soğuk ve karanlık bir hava verebilir. Bu aynı zamanda havalı bir duruş anlamına da gelir. Bu tarz banyolarda altın sarısı ve bej rengi gibi, krem rengi gibi açık renk tonlarındaki aksesuarlar tercih edilemelidir. Bu tarz banyolarda mümkünde duşakabin yerine daha çok küvet tercih edilmelidir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir