Mutfak Dekorasyonu

İstikbal Mutfak Mobilyaları

Mutfak dekorasyonunda mutfak dolapları ile tezgahları kadar önemli diğer bir detay daha vardır, mutfak mobilyaları. Bu mobilyalar içerisinde mutfağın büyüklüğüne göre bir çok eşya bulunur. En basit mutfaklarda bile mutlaka yemek masası ile sandalyeleri vardır. Daha geniş mutfaklarda daha geniş bir yemek masası ile duruma göre koltuk veya koltuk takımı bulunur. Istikbal mutfak mobilyaları, çok uzun yıllara dayanan mobilya tecrübesini mufak konusunda da konuşturmuş ve ortaya çok dayanlıklı, şık ve uzun ömürlü mutfak mobilyalaırnı çıkarmıştır.

Yenilikçi ve modern tasarımları şık ve klasik tasarımlar ile buluşturan bu mutfaklarda aklınıza gelebilecek tüm renk tonları da kendine yer bulmuştur. Istikbal, marka olarak çok uzun yıllardır evlerimizde bulunan bir markadır. Yatak odalarında yataklarımızdan gardoplarımıza kadar, oturma odalarımızda koltuk takımlarımızdan halılarımıza kadar hatta çocuklarımızın bebeklerimizin odalarına kadar aklımıza gelebilecek her yerde var olan bir markadır.  Kendi belirlediği tarzın dışına çıkmayan, yenilikçi ve modern olmak adına kendi çizgisini bozmayan ender markalardan bir tanesidir.

Istikbal mutfak yemek masası modelleri koleksiyonları, sandalyeli olanlarının yanında koltuklu olanlarına da farklı modelleri ile ev sahipliği yapar. Bir zamanların çok moda mutfak mobilyalarından biri olan köşe takımlarına bir kaç örnek bulmak mümkündür. Ancak köşe takımları eskisi kadar çok ilgi gören, eskisi kadar çok kullanılan mutfak mobilyalarından biri değildir. Bunların yerini mutfakta cam yemek masası ile buna uyumlu sandalyeler almıştır. Istikbal mutfak mobilyaları içerisinde de bol bol cam yemek masası modeli ile buna uyumlu sandalye bulunur. Daha kullanışlı ve daha fonksiyonel olan bu tasarımları tüm istikbal mağazalarında bulabilirsiniz.

Yemek masaları katlanabilir olmaktan ziyade taşınabilir olmalıdır.katlanabilir olanlar genelde daha basit ve daha hafif yemek masaları olarak tasarlanır. Büyük ve ağır masaların katlanma özellikleri yoktur. İstikbal mobilya, muftak mobilyaları yanında bir çok mutfak modeline de sahiptir. Galerimizde görebiliceğininiz mutfak tasarımları bunların en güzel örneklerindendir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir