Ev Dekorasyon Fikirleri

İstikbal Mobilya Fiyatları ve Kampanyalar

İstikbal mobilya modelleri geniş renk ve farklı seçenekleri ile her zevke hitap etmekte, yıllardır süre gelen marka tanınırlığı ile çok tercih edilenler arasındadır. İstikbal mobilya fiyatları sağladığı koşullara göre normaldir. Kalite güvencesi, garanti seçenekleri mobilya alırken mutlaka araştırılması gereken konulardır. İstikbal mobilya bu konuda kullanıcı dostudur. Sık sık çıkarttığı kampanyalar ile de istikbal mobilya dikkatleri çekmektedir. Sizler için araştırdığımız istikbal mobilya fiyatları ve kampanyalarını gelin birlikte inceleyelim.

Luis yemek odası mobilyası 7.439, luis yatak odası 6.888 ve luis koltuk takımı 7.632 liradır. İstikbal bebek beşiği mobilya fiyatı ise 3.488 liradır.

İstikbal Pery deluxe koltuk takımı fiyatı 7.330 liradır. İstikbal koltuk takımı fiyatlarına baktığımızda farklı renk ve tasarımına göre uygun fiyatı ile dikkat çekmektedir.

İstikbal Pery deluxe yatak odası mobilyası fiiyatı 7.631 liradır.

İstikbal marble mutfak masa seti toplam fiyatı 1.738 liradır. Pudra rengi sandalye ve mermer görünümlü masası ile şık istikbal mutfak masası modeli.

İstikbal Rosalina genç odası takımı fiyatı 4.579 liradır. İstikbal genç odası yorumlarına baktığımızda en beğenilenler arasındadır.

Kampanyalı istikbal star koltuk takımı 4.866 liradan 2.546 liraya düşen fiyatı ile beğenilerek tercih edilmektedir.

Babalar gününe özel tv koltuklarında kampanya başlatan istikbal mobilya şaşırtan fiyatları ile kullanıcıyı mutlu etmiştir.

Farklı konseptlerden aldığımız çok beğenilen istikbal mobilya fiyatlarını sizlere sunmaya çalıştık. Dönemsel olarak değişen istikbal mobilya kampanyalarını takip etmenizi tavsiye ederiz. Aşağıda paylaştığımız galeriyi inceleyerek daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir