Salon Dekorasyonu

24+ İstikbal Klasik Salon Mobilyaları

Köklü Türk Mobilya markalarından olan İsikbal Mobilya kalite ile şıklığı her zaman bir arada kullanmayı kedisine ilke edinmiştir.

 

İstikbal Mobilya yine şıklığından ödün vermeden oluşturduğu Salon Oturma Grubu koleksiyonunu satışa çıkarttı.

 

Bizlerde klasik mobilyadan vazgeçemeyenler  için modelleri bir araya getirdik. Hepsinin ortak noktası, kaliteli malzeme, konfor, şıklık ve zerafet. Eğer yeni bir salon oturma grubuna ihtiyacınız var ve klasik oturma grubu istiyorsanız, kesinlikle İstikbal Mobilya salon koltuk takımlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Mağazaya gitmeden modelleri görmek için resim galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

İstikbal Klasik Salon Takımları Resim Galerisi

rn

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Altına fiyatlarına yazsanız hep fiyatsız resimler berjer imal etmiyoruz ki modeline bakıp çıkalım satın alcaz burda buldum ben fiyatları iyi gibi
    tekli-koltuk-ve-berjer-modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir