Yatak Odası Dekorasyonu

İlham Verici Yatak Odası Dolap Modelleri

Birbirinden mükemmel odalarla dolu bir eviniz olsun istiyorsanız bu evi dekore ederken ilk dikkat etmeniz gereken konu depolama konusu olmalıdır. Küçük, büyük orta hiç fark etmez tüm ev dekorasyonlarında depolama alanları hayat kurtarıcı özelliklerdedir. Ilham verici yatak odası dolap modelleri bize en küçük alanların bile ne kadar verimli bir şekilde kullanılabileceiğini, kendimize yaşam alanı ayırmanın aslında ne kadar da kolay olduğunu gösterir.

Peki ilham verici yatak odası dolap modelleri hangileridir, ne tarz farklılıkları vardır bir bakalım. Tüm mobilyalar tahmin ettiğimizden daha fazla zaman harcanarak tasarlanmıştır. Özellikle ikea gibi bazı markalar tamamen kullanıcı özelinde düşünerek hareket etmiş, ne tarz bir ev için ne tarz bir dolap daha uygun olur onu planlamışlardır. Mesela, küçük ve dar yatak odaları için sürgülü kapılı dolaplar tasarlanmıştır. Normal kapılı dolaplar açıldığı anda oda içerisinde oldukça geniş bir yer kaplar. Dolabı yerleştirirken dolap kapaklarının açılma mesafesini de hesaplamanız gerekir. Bu da ekstra yer ve alan işgali demek olur.

Yatak odalarında en fazla yer kaplayan iki mobilya yatak ve dolaplardır. Bu ikisinden de maksimum alan tasarrufu sağlanabilirse harika bir yatak odası dekorasyonu yapmak basit hale gelir. Küçük ve dar yatak odaları için ayrıca camlı ve aynalı dolaplar tasarlanmıştır. Bildiğimiz gibi ayna kullandılığı odayı olduğundan daha büyük gösterir. Odaya derinlik katar, tarz bir hava oluşturur. Yatak odaları çoğunlukla aynı zamanda giyinme odaları da olduğu için herkesin bu odada bir aynaya ihtiyacı vardır. Eğer yatak odası dolabınızı aynalı modellerinden seçerseniz ekstra bir ayna için hem bütçeye hem de yere gerek kalmaz.

En şık yatak odası tasarımları aslında en konforlu olanlardır. Yatak odası tamamen konfor alanıdır. Herkesin konforu da kendine göre değişir. Ilham verici yatak odası dolap modelleri kimine göre en büyük boy, tavana kadar uzanan dolaplardır. Kimine göre daha minimal az yer kaplayan modellerdir.

Biz galerimizde her tarza uygun farklı modellerin örneklerinden paylaşmaya çalıştık.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir