Ev Aksesuarları

İlginç Ev Dekorasyon Ürünleri

Yaşam alanlarımızı dekore ederken hepimiz farklı fikirler peşinde koşuyoruz. Diğerlerinden ayrışmak, ezber bozan fikirler ile evlerimizde tamamen bize ait ilginç dekorasyonlar olsun istiyoruz. En sevdiğimiz yaşam alanlarımızı sıkıcı dekoratif özelliklerden sıyırmanın en kolay yolu nedir, tabi ki ilginç ev dekorasyon ürünleri bulmak ve bunları kullanmak! Peki ilginç ev dekorasyon ürünleri nelerdir? Biz bu ürünleri nerelerde bulabiriz ve hangi odalarımızın dekorasyonlarında kullanabiliriz? Aklınıza gelmiş ve gelebilecek tüm sorular ile birlikte bu yazımızda size en ilginç dekorasyon fikirleri sunuyoruz.

Evimi diğerlerinden farklı, özgün bir hale getireceğim derken absürt kullanışsız bir hale getirmemeye özen göstermek lazım. Bazı tasarım mağazalarında satılan bir çok eşya son derece kullanışsız özelliklere sahip garip eşyalardır. Sadece farklı olmak için tasarlanmış kullanışsız eşya ve aksesuarları evimize getirmemeliyiz. Üzerine oturması bile imkansız, eğri büğrü kocaman koltukları hiç bir yere sığmasa bile ilginç diye almamak lazım. Yani bizim burada kast ettiğimiz kullanışlı ama ilginç ev dekorasyon ürünleridir. Mesela, odanızı ikiye bölmek istiyorsunuz uzun bir odanız var diyelim. Bu odayı bölmek için kitaplık ya da oda bölücü gibi klasik yöntemler yerine burada kara tahta kullanmak gibi. Iki uzun dar kara tahtayı odanızı ikiye bölmek için yan yana asabilirsiniz. Tavandan tutturmanız gerekecek bunu. Ortasından geçiş kapısı bırakabilirsiniz. Bunun yerine büyük bir tane asıp kenarından da geçiş sağlayabilirsiniz. Bu tahtanın yanına da bir tebeşir koyup isterseniz siz bir şeyler yazıp çizersiniz isterseniz de eve gelip giden misafirleriniz hatıralar yazarlar. Kara tahta size çok karanlık ve eski moda gelirse aynı yere beyaz, özel tahta kalemi ile yazılabilen tahtaları da koyabilirsiniz. Hangisi daha havalı derseniz tabi ki kara tahta.

Yatak odam için ilginç ev dekorasyon ürünleri bulmak istiyorum derseniz, ahşap panelleri yatak gibi kullanabilirsiniz. Böylece yer seviyesinde kocaman bir yatağınız olabilir. Içinden sular akan minik buda heykeli tarzında ışıklı lambalar ile de bu oda tasarımınızı daha enteresan bir hale getirebilirsiniz.

Galerimizdeki birbirinden ilginç dekorasyon ürünleri ile oda dekorasyonlarını da incelemeyi unutmayın.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir