Salon Dekorasyonu

İkea Salon Takımı Modelleri

Bazı dekorasyon ürünleri tarzları ile bilinir bazıları markaları ile. Bazı markalar belirli mobilya tarzları ile ön plana çıkar bazı markalar da döşemeleri ile. Hayatımıza girdiği andan itibaren sevilen, beğenilen ve özenilen ev dekorasyonu örnekleri çıkaran ikea salon takımı modelleri konusunda da oldukça iddialı.

Bizim hayatımızda daha çok pofuduk yatakları, renk renk yumuşak yastıkları ve çeşit çeşit renklerdeki yorganları ile bulunan ikea koltuk takımı, kanepe takımı, salon takımı gibi diğer mobilya tarzları ile de aslında oldukça iddialı. En canlı renk skalasından birine sahip markanın kendi içinde farklı tarzlara hitap eden koleksiyonları da var. Yani bazı renkler bazı markaların pek yanaşmak istediği renk tonları değildir. Koyu yeşil gibi canlı renk tonları biraz risklidir. Hem kullanıcı açısından hem de satıcı açısından bir miktar riskli olan bu mobilyaların hem seveni hem de  satanı çok olmalıdır.

Ikea salon takımı modelleri, genelde bizim klasik salon takımlarımıza benzemez. Bir arada görmesek tasarımların bir takımın parçası olduklarını bile anlamayız. Bu salon takımlarında genelde bir veya iki büyük koltuk bulunur. Berjer benzeri bir iki koltuk da tamamlayıcı olur. Bu koltukların renkleri aynen birbiri gibi değildir. Bu yüzden de bu takımları ayırmak ve farklı odalarda kullanmak çok kolaydır. Bir araya geldiklerinde de dikkat çekici bir ayrışmazlık olmaz. Ikea koltukları açılabilen ve açılamayan tasarımlar olarak ikiye ayrılır. Kanepe modellerininin büyük bir kısmı sandıklı değildir aynı zamanda da açılmaz. Biz sandıklı kanepeleri ve koltukları, fazla eşyalarımızı muhafaza etmesi açısından çok severiz. Ikea koltukları bu noktada bizim kültürümüzden ayrışır. Ancak zaman içerisinde özellikle de yakın zamanlarda marka kendi içinde kocaman kullanışlı sandıkları olan yatak özellikli koltuk modelleri çıkardı.

Berjer dediğimi tek kişilik koltukların da kendi içinde çok fazla çeşidi olduğunu zaman içerisinde görmüş olduk. Galerimizde sizler için bir araya getirmiş olduğumuz ikea salon takımı modelleri örnekleri arasında değişik berjer tasarımlarını da görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir