Salon Dekorasyonu

İkea Salon Aksesuarları

Salonlarımız, evimizin vitrini bizim en önemli yaşam ve sosyalleşme alanlarımız. Salonlarımızı nasıl daha güzel dekore edebiliriz, nasıl daha harika tasarımlar bulabiliriz, en uygun ve en güzel koltuk nerdedir tüm soruların bunların etrafında dolaşır. Bazı markaların koltuk takımlarını alır sonra onların aksesuarları ile birleştirir hiç uğraşmadan kolaylıkla evlerimizi döşeriz. Ülkemizde en sevilen mobilya markalarından bir tanesi olan ikea, dekorasyon örnekleri ve aksesuar konusunda kendini aşmıştır. Ikea salon aksesuarları, en basit salonları bile bir anda bambaşka hale getirebilecek nitelikte ve çeşitte ürüne sahiptir.

Salon aksesuarlarını bir kaç şekilde kullanırız. Birincisi güzel duvarlarımızı daha güzel bir hale getirip tüm dekorasyonu bir şıklık gösterisine dönüştürmek için. Ikinci olarak da ölü ve işlevsiz alanları kullanılabilir hale getirmek için. Odalarımız büyükse bu odalar içerisinde bazı köşeler ilgisiz kalır. Hem dekoratif açıdan hem de işlev açısından kör nokta gibi kalmıştır. Bu tarz bir köşeyi özel tasarım minik bir sehpa ile, bu sehpanın üzerine renkli mumlar veya çiçekler koyarak hareketlendirmek mümkündür. Ikea salon aksesuarları bu konuda en iyi fikirlerin uygulanabileceği tasarımlara sahiptir.

Ikea mumları, kocaman olanları ile masanın sığmayacağı alanları da hareketlendirir. Salonlarımızda alanın büyüklüğüne göre çok çeşitli mobilyalar kullanırız. Koltuklar, kanepeler, masalar, sehpalar. Bazen işlevsiz masalar veya sehpalar da kullanırız. Bu işlevsiz ve amaçsız gibi görünen masaları üzerine şık aksesuarlar koyarak çok tatlı birer dekor haline getirebilirsiniz. Bu tarz sehpalar üzerinde camlı mumluklar, modern meşale görünümündeki aksesuarları veya çiçeklikler ile masa lambalarını kullanabilirsiniz. Abajur tarzı dekoratif lambaları da bu tarz sehpaların üzerine yerleştirebilirsiniz.

Salon aksesuarları denince bizim aklımıza ilk olarak biblolar gelir. Biblo tarzı dekoratif ürünlerin yerini alan modern tasarımlar daha havalı bir ortam yaratmak için hizmetimize sunuluyor. Ikea salon aksesuarları koleksiyonlarının farklı parçalarını galerimizde görebilirsiniz. Ayrıca bazı örneklerde nerede ve nasıl kullanılabileceklerini de görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir