Mutfak Dekorasyonu

İkea Mutfak Masası Modelleri

Yaşam tarzımız kıyafetlerimiz, yemeklerimiz mutfaklarımızı, düşünce tarzımız da evlerimizin dekorasyonunu etkiliyor. Marka bazlı mobiya seçimi yaparken de genel olarak bu tarza uygun markaların koleksiyonlarını seçiyoruz. Ikea, sade ve şık tarzı ile ülkemize iskandinav dekorasyonunu getiren bir markadır. Kendi içinde bir çok tarza sahiplik yapan marka yardımcı mobiya tasarımı konusunda da oldukça iyidir. Bugün ikea mutfak masası modelleri ile bunların özelliklerini inceliyoruz. Neden inceliyoruz derseniz, mobilya seçiminde marka ya da  sadece dış görünüş yeterli olmuyor. Bilinçli bir tüketici yediği şeyin içindekiler kısmını dikkatlice okur, ne kadar yağ ne kadar protein var inceler. Bunlardan hangisi kendi vücudu için faydalıdır ne kadarı değildir geniş geniş bakar. Şeker hastası olanlar mesela şekerli yiyecekler yemez. Tıpkı bunun gibi bilinçli bir tüketici evine mobilya alırken de tüm içindekiler kısmına dikkat eder. Özellike de evde çocuk varsa üründe kullanılan boya malzemelerinden ne kadar toksik madde barındırdığına kadar tüm detaylara iyice bakar.

Ikea mobilyaları çok çeşitli koleksiyonlardan oluşur. Bu koleksiyonlar içerisinde her biri kendine özgün tasarımlar vardır. Koleksiyonların içerisindeki ürünlerin yapım malzemeleri de genelde koleksiyonlara göre değişir. Bazı mobilyalar geri dönüşüm ürünlerinden yapılırken bazıları sadece organik malzemeler ve gerçek ağaç kullanılarak yapılır. Ürünleri almadan önce yapım materyallerini inceleyebilrsiniz. Ikea mutfak masası modelleri içinde de bu şekilde farklı materyallerden yapılmış ürünler vardır. Eğer siz evinizin tamamında geri dönüşümü destekleyen tasarımları kullanıyorsanız mutfaklarınızda da tabiki bu dönüşüm malzemelerini kullanabilirsiniz.

Doğal bir tarzı olan mutfaklarda masif ahşap, lake cilasız mutfak dolapları ile mutfak masaları vardır. Ikea mutfak masası modellerinin açık renk tonlarındaki bu modelleri en sevilen ve en çok kullanılan modellerdendir. Koyu renk bir mutfağınız varsa siyah, füme, gri gibi koyu renk tonlarında masalar da bulabilirsiniz. Birbirinden renkli, tarz olarak birbirinden farklı mutfak masası modellerini galerimizde sizler için bir araya getirdik. Her tarza her renge her mutfağa uygun tasarımlar vardır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir