Genel Dekorasyon

İkea Mobilyaları İle Döşenen Daire Örnekleri

Son zamanların en gözde ev dekorasyon tarzı, iskandinav ev dekorasyonları! Bu dekorasyon ögelerini ulaşılabilir hale getiren, ülkemize hem tarz hem de anlayış getiren marka da tabiki ikea. Birbirinden sade, birbirinden ferah ve aydınlık ev dekorasyonları için harika örnekler geliştiren marka yeni yılda yeni koleksiyonları ile dikkat çekiyor. Ikea mobilyaları ile döşenen daire örnekleri bizim için ilham kaynağı haline geldi. Çünkü biz hem iskandinav tarzı mimariyi, hem de ikea mobilyalları ile döşenen evleri çok sevdik.

Bu sevginin bir çok sebebi var tabiki. Bu mobilya tarzını bu kadar benimsememizin ilk sebebi ihityaçlarımızı karşılıyor olması. Modern zamanların modern ev mimarisi gittikçe küçülen bir yapıya sahip. Özellikle şehir merkezindeki evler konserve kutusu diye tabir edilebilecek büyüklükte tasarlanıyor. Örnek ikea dairelerine baktığımızda bizim gerçek hayatımızda sığmaya çalıştığımız minik daireler gayet kullanışlı, gayet ferah bir şekilde dekore edilmiş oluyor. Klasik mobilya markalarının bir çoğu hala tek başına bir salon kaplayacak büyüklükte koltuklar imal ederken ikea mağazalarında muazzam bir şekilde yerleştirilmiş minimal örnekler görüyoruz.

Çağdaş tasarım ögelerinin tümünü görebildiğimiz ikea mobilyaları, büyük evi olanlara da hitap eden değişik mobilya koleksiyonlarına sahip. Beyaz rengin tüm tonlarının ön planda tutulduğu evlerde ışık, ışığı kullanmak, sıcaklık ile konfor birinci sırada. Fonksiyonel eşyaları evin istediğiniz bölümlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kesin çizgiler ile ayrılmayan tasarımların özgür modellerini isterseniz balkonlarınızda, isterseniz yatak odalarınızda isterseniz de banyolarınızda kullanırsınız. Ikea mobilyaları ile döşenen daire örnekleri mutfak raflarının banyoda kullanıldığı, yemek masalarının mutfaklarda yer aldığı örneklerden oluşuyor. Marka kendi mobilyalarının ne kadar farklı amaçlarla kullanılabileceğini göstermek için bu tarz değişik yerleşim örnekleri sergiliyor.

Minimal yaklaşımlar son trendlerden. Sadece ev dekorasyonlarında değil tüm moda dünyasında son derece etkili olan bu akımı, renk tarz desen aklınıza gelebilecek her yerde görmek mümkün. Ince kenarları, az yer kaplayan tasarımları, minimal çizgileri ile ikea mobilyaları minimal  bir tarzda evini dekore etmek isteyenlere oldukça kullanışlı mobilya seçenekleri sunuyor. Galerimizde örneklerini görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir