Ev Aksesuarları

İkea Duvar Aynaları ile Dekorasyon Örnekleri

Gün içinde durmadan bakıp durduğumuz, fark ettiğimiz ya da etmediğimiz kadar çok karşımıza çıkan objeler, aynalar. Kimi aynaya bakmayı çok sever, aynaya her baktığında kendine çeki düzen vermek zorunda gibi hisseder kimisi de hiç sevmez aynaya bakmayı. Gün içerisinde karşımıza çıkan bu aynaları evimizde banyolarımızda, yatak odalarımızda, antrelerimizde ve hatta oturma odaları ile salonlarımızda bile kullanıyoruz. Tabi bu odalarda kullandığımız aynalar kendimize bakmak ya da makyaj yapmak için değil. Bu duvar aynaları genelde dekorasyonu tamamlayan unsurlar olarak kullanılıyor. Mobilya markaları içerisinde en sevilen ve en çok tercih edilen markalardan biri olan ikeanın da duvar aynası konusunda oldukça geniş bir koleksiyonu var. Her tarz eve hitap eden ikea duvar aynaları ile dekorasyon örneklerini inceledikçe aynanın ne kadar işlevsel, ne kadar şık ve estetik bir ürün olduğunu daha iyi anlayabiliriz.

Duvar aynaları iki çeşittir, dekoratif aynalar ve boy aynaları dediğimiz daha işlevsel amaçlar ile kullanılan büyük aynalar. Dekoratif aynaları ev içerisinde nereye isterseniz koyabilirsiniz.bunlar genelde duvara asılan çok büyük olmayan aynalardır. Kenarlarında süslü çerçeveleri vardır, bu çerçeveler aynaların tamamlayıcısı, oda içerisindeki diğer eşyalar ile harmoniyi sağlayan unsur olur. Ikea duvar aynaları ile dekorasyon örnekleri içerisinde bu tarz dekoratif örnekler vardır. Aynı zamanda bu dekorasyon örnekleri içerisinde antre gibi, yatak odası gibi, banyo ve koridor gibi aynaların işlevsel kullanım amacı ile yerleştirildiği örnekler de vardır. Amacımız bu aynaları ne kadar değişik yerde ne kadar da değişik şekilde kullanabilirsiniz onu göstermek.

Aynalar, bulunduğu ortamı içine alan sanki kendi ışığını kattıktan sonra geri yansıtan sihirli camlar gibidir. Mükemmel bir ışık yansıtma özelliği olduğu için tıpkı camlar gibi parlak ve göz alıcıdır. Renkleri soğurmak, odaları daraltmaz. Aksine görüntü çoğaltma özelliği ile bulunduğu yeri genişletir. Oturma odası ve salonlarda koltuk ya koltuk takımı üzerine yerleştirilmesi uygun olan ikea duvar aynaları, evlerimizin en güzel süslerinden bir tanesidir.

Galerimizdeki kullanım örneklerine bakmadan geçmeyin deriz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir