Banyo Dekorasyon

İkea Banyo Dekorasyon Örnekleri

Modern tasarımların özelliği basit ve şık olması, sade renkler ile göz alıcı tonların kullanılmamasıdır. Son derece açık renk tonlarının ağırlıkla kullanıldığı modern banyo dekorasyonu konusunda hem ana mobilya tasarımları hem de aksesuar tasarımları ile bizlere ilham kaynağı olan markalardan bir tanesi de ikea dır. Ikea banyo dekorasyon örnekleri, ulaşılabilir kaynaklar ile hazırlanan, spa görünümünden uzak daha gerçekçi daha bizden dekorasyon örnekleridir. Neden böyle bir şey söylüyoruz, gerçekçi olması derseniz şöyle açıklayalım.

Bir çok dekorasyon dergisine, dekorasyon kataloğuna baktığımızde burada yer alan ev dekorasyonu örneklerinin bir çoğu gerçeklikten çok ama çok uzak. Yani bizim normal sıradan bir evde bu denli lüks bir spa deneyimi yaşamamız için ne bu kadar büyük alanlarımız ne de bu kadar çok harcayacak paramız var. O yüzden dekorasyon örneklerine bakarken eğer gerçekten uygulama fikri almak istiyorsanız gerçekçi olanlarına bakmanız gerekir.

Bu yazımızın sonunda son derece modern, son derece şık, birbirinden farklı tarzlara hitap eden çok kaliteli banyo dekorasyonu örnekleri görebilirsiniz. Ayrıca bu örneklerdeki tüm banyolarda kullanılan tüm ürünler ikea ürünleridir. Bazıları markanın kendi dekorasyon örneği kataloglarından olduğu için bunların fiyatlarını da görebilirsiniz.

Ikea markasının politikası herkesi kapsar. Yani üretttikleri ürünlerin içerisinde hem çok pahalı ve daha lükse yakın mamuller vardır, hem de daha orta direk seviyedeki birinin alabileceği daha uygun fiyatlı ürünler vardır. Ikea banyo dekorasyon örnekleri de bu şekilde hem ekonomik ürünlerin kullanıldığı hem de lüks ürünlerin kullanıldığı farklı tarzlardan oluşan örnekleri alır. Ayrıca dekorasyonu yaparken karma da oluşturmak isteyebilirsiniz. Yani bir banyo içerisinde hem şık ve lüks ürünleri, hem de ekonomik ürünleri kullanmak isteyebilirsiniz. Çünkü duşakabin gibi, lavabo gibi, küvet gibi malzemeler uzun yıllar kullanılan, sık sık değiştirilmeyen malzemelerdir. O yüzden bunları daha pahalı olanlarından seçmek isteyebilirsiniz. Ancak banyo dolapları gibi malzemeleri ekonomik olanalrından seçip daha sık değiştirmek isteyebilirsiniz.

Galerimizdeki bu yılın en sevilen ikea banyo dekorasyon örneklerini incelerken bu farklı malzemeler kullanılmış örnekleri de görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir