Ev Dekorasyon Fikirleri

25+ İç Mekan Kapı Modelleri ve Fiyatları

Evimizin iç mekan dekorasyonunu yaparken en çok önem vermemiz gereken konulardan bir tanesi iç mekan kapı modelleridir. Kapılar evinizin bütünlüğünü sağlayıcı en önemli unsurlardır. İç kapı modellerini seçerken mobilyanıza uygun tarzdaki renk ve modelleri seçmenizi öneririz. Eviniz için kapı modeli seçerken unutmamanız gereken bir diğer unsur en iyi iç kapı hangisidir? sorusuna net cevap verebilmenizdir. En iyi iç mekan kapı modeli evinize renk ve model olarak uygun olan ve uzun yıllar sıkılmadan kullanabileceğiniz kapılardır.

Şimdi gelin hep birlikte iç mekan kapı modelleri ve fiyatlarını inceleyelim.

1-Camlı İç Mekan Kapı Modelleri

Camlı iç kapı modelleri hem estetik duruşu hem de ışığı yansıtmasından dolayı çok tercih edilmektedir. Farklı tarz ve stillere sahip camlı kapı modelleri ile evinin havası değişecektir. Modeldeki kapının fiyatı 659 lirliradır.

2-Avangard İç Mekan Kapı Modelleri

Klasik kapı modelleri arasında çok tercih edilen beyaz üzeri yaldızlı model klasik tarzda döşenmiş evler için en uygun modellerden bir tanesidir.  Modelin fiyatı 1300 ila 1600 lira arsında değişmektedir.

3-Çift Kanatlı İç Mekan Kapı Modelelri

Genellikle büyük salonlu evlerde çift kanatlı kapı modelinin verdiği ferahlığı hissetmemek mümkün değil. Bu tarz bir kapıya sahip olmak istiyorsanız 900 ila 1200 lira arasında bir fiyata sahip olduğunu bilmeniz gerekir.

4-Sürgülü İç Mekan kapı Modelleri

Genellikle çamaşır odalarında kullanılan sürgülü kapılar dar alanlar için mükemmel çözüm üretiyor. Modeldeki kapının fiyatı 790 liradır.

5-Katlamalı İç Mekan Kapı Modelleri

Özel ölçüyle hazırlanan kapılar büyük kapı modellerini sevenlerin favorisi. Bu tarzda kapılar için marangozunuzdan fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Çok şık iç mekan kapı modellerini aşağıda yayınladığımız galerimizden inceleyebilirsiniz.

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir