Ev Aksesuarları

Her Evde Bulunması Gereken 20 Küçük Ev Aleti

Her an elimizin altında bulunması gereken özellikle mutfakta işimizi son derece kolaylşatıran küçük ev aletlerinden hangilerini mutlaka bulundurmalıyız? Burada sizlere hazırladığımız küçük ev aletleri listesi ile evinizde çok rahat bir şekilde kullanabileceğiniz pratik ev aletlerini sıralayacağız. Hayatımızı kolaylaştıran bu aletler teknolojinin de ilerlemesiyle genel anlamda hep elektrikli ürünlerdir. Şimdi her evde bulunması gereken 20 küçük ev aletine hep birlikte bir göz atalım.

Elektrik Süpürgesi

Elektrik Süpürgesi küçük ev aletleri nelerdir denilince aklımıza ilk gelen ürün oluyor. Olmazsa olmazlardan, temizliğin başrol küçük ev aleti olarak karşımıza çıkıyor.

Katı Meyve Sıkacağı

Son dönemlerde yeni gelinlerin popüler mutfak robotu olan katı meyve sıkacakları portakal, elma, havuç gibi meyveleri meyve suyuna dönüştürerek müthiş bir kolaylık sağlıyor. Küçük ev aletleri çeyiz setinin en büyük gözdesi haline gelmiş durumda.

Çay Makinesi

Bir diğer popüler küçük ev aleti de çay makinesi. Bazı evlerde ocak üstü demlik usulü devam etse de elektronik çay makineleri, hem suyu sıcak tutması hem de tüpün sık harcanmasının önüne geçilmesi açısından daha faydalı görülüyor.

Tost Makinesi

Tost makinesi bilindiği gibi küçük ev aletlerinin olmasa olmazıdır. Aslında çok büyük bir ihtiyaç duyulmamasına rağmen tost seven bir ülke olarak her evde bulunması gereken, pratik kahvaltının vazgeçilmezi tost makinesi evde olması gereken küçük ev aletlerinden bir tanesi.

Mikser

Pasta yapmayı seven herkesin evinde bulundurması gereken bir küçük ev aleti olan blender, hamur yapma işini çok basite indirgemektedir.

Fritöz

Kızartma yapmak için kullanılan Fritöz hem yağdan tasarruf yapmanızı hem de kızartacağınız her türlü malzemeyi etrafa sıçratmadan kızartıp afiyetle yemenize yarayan bir ürün. Üstelik göstergeleri ile de kızarma zamanını belirten bir küçük ev aleti.

Saç Kurutma Makinesi

Saç kurutma makinesi de yine bir evde olması gereken en önemli ev aletlerinden bir tanesi. Banyo sonrası özellikle bayanların saçları hemen kurumaz ve imdada saç kurutma makinesi yetişir. Islak saçla dolaşmanın da sizi hasta edebileceği düşünüldüğünde bir saç kurutma makinesi almak mantıklı bir tercih olacaktır.

Ütü

 

Ütü de küçük ev aletlerinin önemli üyelerinden birisi. Kimse kırışık kıyafetlerle dışarıda olmak istemez.

Şarjlı El Süpürgesi

Normal süpürgenin dışında ufak tefek yere dökülen bir kırıntıyı veya hızlıca temizlemeniz gereken bir yeri kolayca temizlemenize yardımcı olacak şarjlı el süpürgesi oldukça kullanışlı bir ev aleti.

Kahve Makinesi

Çay makinesinin yanında bazen set olarak alabileceğiniz kahve makinesi, kahve tutkunları için vazgeçilmez ev aletlerinden birisi.

Mikrodalga Fırın

Normal bir fırınınız olsa da mikro dalga fırın bulundurmak yemekleriniz ısıtmanıza, buzluktan çıkarttığınız ürünleri ısıtmanıza yardımcı olabilir.

Blender

Yine karıştırıcılardan biri olan blender, evde kullanabileceğiniz daha yumuşak meyve ve sebzeleri öğütebileceğiniz bir ürün.

Mutfak Tartısı

Pasta yapmayı sevenler için son derece kullanışlı hassas tartı.

Mısır Patlatma Makinesi

Son yıllarda rağbet gören diğer bir küçük ev aleti

Ekmek Yapma Makinesi

Kendi organik ekmeğinizi yaparak daha sağlıklı bir ekmek yiyebilirsiniz

Yumurta Haşlayıcı

Yine son dönemlerde moda olan yumurta haşlayıcı ile istediğiniz kıvamda yumurta haşlayabilirsiniz.

Ekmek Kızartma Makinesi

Daha çok yurtdışında popüler olan ekmek kızartma makinesi de evde kullanılabilecek ürünlerden biri.

Izgara Makinesi

Dumansız ızgara makinesi de alınabilecek ürünlerden bir tanesi

Dikiş Makinesi

Eğer dikime merakınız varsa ufak pürüzleri terziye gerek kalmadan evde halledebilirsiniz.

Tüy Dökücü

Kadınların vazgeçilmezi tüy alıcı makinelerle ağdadan kurtulabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir