Oturma Odası Dekorasyonu

Hardal Rengi Koltuk Takımları ile Dekorasyon

Renklerin de tıpkı kıyafetler, mobilyalar gibi zamanları vardır. Bazı renkler bir dönem inanılmaz popüler olurken bir anda yok olurlar. Şimdilerde otuzlu yaşlarında olanlar hatırlar, o zamanlar bir sütlü kahve modası vardı. Tüm ev dekorasyonlarında koltuklar, perdeler, halılar, mutfak dolapları hatta yatak odaları hepsi sütlü kahve rengi ile tonlarından seçilirdi. Tıpkı o zamanın sütlü kahvesi gibi günümüz modern zamanlarının da trend bir rengi var, hardal sarısı.

Hardal rengi koltuk takımları ile dekorasyon yapmak her ne kadar sütlü kahve rengine göre daha zor olsa da şu anda çok popüler. Özellikle de trendleri takip eden havalı evlerde her yerde hardal rengi ile tonlarını görebilirsiniz. Bu tarz güçlü renkler çok kısa zaman içerisinde demode olabilen renklerdir. Ancak hardal sarısı kendi içinde diğer renkler ile kolaylıkla uyum sağlayabilen bir ton olduğu için garip bir şekilde her zamanın rengi olmaya adaydır.

Bir çok farklı renk tonu trendi varken, hardal rengi ile dekorasyon konusuna özellikle değinmemizin sebebi de budur. Hardal rengini koltuklarınız ile salonlarınıza, oturma odalarınıza taşırken mutfak dolapları ile mutfaklarınıza taşıyabilirsiniz. Bu rengin en güzel kullanım alanlarından bir tanesi de duvarlardır. Bir ya da bir kaç duvarı hardal sarısına boyayarak bu tonu evinizin her yerine taşıyabilirsiniz.

Hardal rengi koltuk takımları ile dekorasyon yaparken tüm koltukları aynı renkten seçmek yerine bir kaç tonu bir arada kullanmayı deneyebilirsiniz. Gri renk ve tonları hardal rengi ile çok uyumlu bir renktir. Isterseniz aydınlık bir ortam yaratalım derseniz beyaz ve kremi de hardal rengi koltuklar ile birlikte kullanabilirsiniz. Modern dekorasyonun en fazla ön plana çıkan özellklerinden bir tanesi de takım kavramının değişmiş olmasıdır. Herhangi bir koltuk takımının her bir parçasının aynı renkte olmasından ziyade farklı ancak uyumlu renk tonlarında olması tercih edilir. Böylelikle perde, halı gibi detay seçimlerinde daha fazla renk seçme özgürlüğümüz olur. Hardal sarısı koltuk takımları ile dekorasyon önerilerinde göreceğiniz gibi bu rengi minik tekli koltuklar ile berjer modellerinde de tercih edebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir