Düğün Paketleri

Gündoğdu Mobilya Düğün Paketleri

Yaz ayları gelirken evlenecek çiftleri çeyiz telaşı sardı. Sınırlı bütçe ile ev döşemeye çalışan genç çiftler ne şekilde ev eşyalarını uygun fiyata getiririz diye kara kara düşünüyor. Piyasada mobilya ve beyaz eşya setlerine bakıldığında çok fazla kampanya çeşidi olduğunu görüyoruz. Bu da kafa karışıklığına yol açıyor. Kolay yoldan tüm eşyaları bir çırpıda uygun fiyata almanın yolu ise düğün paketleri fırsatlarından geçiyor. Gündoğdu Mobilya Düğün Paketleri her bütçeye uygun seçeneklere sahip. Gelin bu seçeneklere bir göz atalım.

İnci Düğün Paketi

Gündoğdu Mobilya 3 takım bir arada İnci Düğün Paketi’ni 13 bin 260 TL’den satışa sunuyor. Paket içeriğinde İnci Avangarde Yatak Odası Takımı, İnci Avangarde Yemek Odası Takımı ve Gold Paris Deluxe Oturma Grubu mevcut.

İstanbul Dügün Paketi

Gündoğdu Mobilya’nın 3’ü düğün paketi İstanbul Düğün Paketi içeriğinde İstanbul Yatak Odası, İstanbul Yemek Odası ve Gold Avanos Oturma Grubu Setinin tümüne 11 bin 945 TL’den sahip olabilirsiniz.

Marmaris Düğün Paketi

Gündoğdu Mobilya’da daha ucuz yollu düğün paketleri de mevcut. Marmaris Düğün Paketi gibi. Bu paketin fiyatı 8 bin 480 TL. Paket içeriğinde ise Marmaris Yatak Odası, Marmaris Yemek Odası ve Gold Larisa Deluxe Koltuk Takımı var.

Troya Düğün Paketi

Bu paketin içeriğinde de Troya Yatak Odası, Troya Yemek Odası ve Gold Ferro Deluxe Koltuk Takımı mevcut ve fiyat olarak 9 bin 115 TL’den satışa sunuluyor.

Titan Düğün Paketi

Titan Düğün Paketi’nin içeriğinde Titan Yatak Odası, Titan Yemek Odası ve Gold Irmak Deluxe Koltuk Takımı bulunuyor. Bu takımın fiyatı da 11 bin 600 TL olarak belirlenmiş

Evlenecek ve evini yenileyecek olan çiftler için gördüğünüz gibi birçok seçenek sunulmuş. Fiyatlar 8 bin lira ile 12 bin lira arasında değişiyor. Modeller konusunda da renk ve desen çeşitleri bulunuyor. Paketlere bakıldığında tek tek alındıklarındaki fiyatlarına göre düğün paketi şeklinde toplu alım yapıldığında yüksek miktarda indirim fırsatı olduğunu görüyoruz. Gündoğdu düğün paketi seçeneklerine bakmadan düğün paketi satın almayın.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir