Salon Dekorasyonu

Gri Beyaz Salon Dekorasyon Fikirleri

Modern hatlara sahip ev dekorasyonlarında yakın geçmişe baktığımızda yer almayan bazı ögelerin bulunduğunu görüyoruz. Çok yakın bir zamana kadar ahşabın demode olduğunu düşündürten tasarımlar günümüz mobilya tasarımlarında eskiye dönüşü simgeliyor. Ahşap mobilyalar retro tarz özellikleri ile ön plana çıkanlar dışında genelde masif ahşap dediğimiz doğal açık renk tonlarındaki halleri ile kullanılıyor. Renk tonları konusunda da en çok gri beyaz salon dekorasyon fikirleri bu ahşap mobilyalara kendi planları içerisinde yer veriyor. Siyah, gri beyaz ve ahşap renk tonları, dünyada birbirini en iyi tamamlayan soft ve pastel renk tonları olarak tanımlanıyor. Siyah renk tonuna soft ve pastel tanımlaması yapmak oldukça zor ancak parlak olmayan siyah tonlarını genelde pastel olarak tanımlayabiliyoruz.

Siz siz olun açık renk tonlarından şaşmayın

Yazlık evi olanlar açık rengin ev dekorasyonunda ne kadar iç açıcı, ne kadar çekici bir renk tonu olduğunu bilir. Kullanımı çok zor gibi görünse de aslında o kadar da zor değildir. Leke tutmayan ve kolay temizlenene kumaşlarla hazırlanan koltukları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Gri beyaz salon dekorasyonları yazlık evlerin dışında normal gündelik kullanımımızda olan evler için de harika dekorasyonlardır. Kırmızı, mor, turkuaz rengi gibi koyu, iddialı ve parlak renk tonlarını içine harmanlayarak dikkat çekici, tamamen size özel dekorasyon tasarımları da yapabilirsiniz. Açık renk kanepeler, koltukların üzerinde canlı renk tonlarından seçilmiş minik yastıklar en güzel dekorasyon tasarımlarının öncüsüdür.

Gri beyaz salonlarda dilediğiniz renk kahve masası kullanabilirsiniz

Kahve masası diyoruz çünkü orjinal isminde coffe table yani kahve masası olarak kullanılıyor. Bizim yıllardır orta sehpası olarak adlandırdığımız bu sehpa masalar, zaman içerisinde küçüldü tarz değiştirdi ve kahve sehpası adını aldı. Yurt dışından gelen tasarımlarda özellikle dikkat çeken bir nokta vardır. Salon gibi oturma odası gibi mobilya takımları kahve sehpaları ile de birlikte gelmektedir. Gri beyaz salonlarda bu kahve sehpalarından hangisini isterseniz hangi modeli severseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hepsi uyumlu olacaktır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir