Genel Dekorasyon

Göz Alıcı 25 Mini Yaşam Alanı Dekorasyonu

Yaşam alanlarının güzelliği ve kullanışlı olup olmaması ne kadar büyük olduğundan ziyade ne kadar akıllıca dekore edildiği ile alakalı. Konserve kutu büyüklüğünde apartman dairelerinde yaşamaya başlayan modern insan, artık bu büyüklükteki alanları nasıl daha verimli kullanabileceğini bulmuş durumda. Biz de küçücük evlerini şık bir şekilde dekore etmek isteyip de ilham bulamayanlar için göz alıcı 25 mini yaşam alanı dekorasyonu örneğini bir araya getirdik. Galerimizdeki örnekler içerisinde hem salon, hem banyo, hem de full ev dekorasyonu görebilirsiniz.

Küçük yaşam alanları için büyük fikirler

Ikea gibi markaların ev dekorasyonunda her köşeyi daha verimli kullanabilmek için tasarladığı mobilyaları bu tarz küçük alanlarda kullanabilirsiniz. Bu mobilyalar çoğunlukla yatakların altında çekmeceler bulunan, kanepe kenarlarında kitaplık ya da dolap gibi alanlar bulunan tasarımlardır. Mutfakta çoğunlukla köşeleri de kaplayan raflar, mutfak dolaplarıdır. Pencere önünü masa haline getirip mutfakları daha geniş bir hale getirmek gibi yöntemler izleyebilirsiniz.

Küçük odalara büyük aynalar!

Aynaların dekoratif unsur olarak kullanıldığı alanlara kattığı derinlik hissini artık hepimiz biliyoruz. Kocaman saraylarda bile devasa aynaların dekoratif ürün olarak kullanıldığını düşünürsek evlerimizde ayna kullanmanın ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. Koltuk üzerlerinde yatay ve geniş olarak, yer varsa duvarlarda boy aynası olarak, yatak odalarında dolap kapaklarında ve hatta kapılarda ayna kullanımı oldukça doğru bir dekorasyon fikridir.

Ayna kullanım şekilleri hakkında değişik fikirleri galerimizdeki örneklerimiz içerisinde görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir